BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,79
ALTIN 2.434,76
HABER /  GÜNCEL

İğrençliğin bu kadarına da pes!

Mersin'de bir kişi internette tanıştığı kız önce tecavüz etti ardından ise...

Abone ol

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde internette tanıştıktan sonra tecavüz ettiği genç kızı, çıplak görüntülerini internette yaymak ve ailesine göstermekle şantaj yaptığı öne sürülen şahıs polisin yaptığı operasyon sonucu yakalandı. Çıkarıldığı mahkemede tutuklanan Alaattin A.'nın ayrıca 11 yaşındaki çocuğa da sarkıntılık yaptığı ortaya çıktı.

Tarsus'da oturan 18 yaşındaki Ö.S. isimli genç kız, Mersin'de oturan 25 yaşındaki Alaattin A. ile internette tanıştı. Arkadaşlıklarını ilerlettikten sonra Alaattin A., iddiaya göre Ö.S.'yi yaklaşık bir ay önce boş bir araziye götürüp, tecavüz ederek cep telefonuna kaydetti. Sonrasında Alaattin A., cep telefonuna kaydettiği Ö.S.'nin çıplak görüntülerini internette yayma şantajıyla defalarca birlikte oldu. Tecavüz ve şantajına devam eden Alaattin A.'nın, Ö.S.'nin telefonunda kayıtlı olan ve fotoğrafını gördüğü kuzeni 11 yaşındaki çocukla, kendisini tanıştırmasını istedi. Alaattin A. çocuğu Mersin'e götürüp sarkıntılık yaptığı ileri sürüldü.

11 yaşındaki çocuğun görüntüleri kaydedip ağabeyine göndermekle tehdit eden Alaattin A., kızlardan 1500 Lira para istedi. Şantaj ve tehditlerden bıkan Ö.S. ve 11 yaşındaki kuzeni, polise başvurarak başlarına gelen olayı anlattı. Polis ekipleri, genç kızı ve kuzenine tecavüz edip tacizde bulunan şüpheliyi randevu verilen adreste kıskıvrak yakaladı. Şüpheli Alaattin A.'nın üzerinde arama yapan polisler, cinsel içerikli geciktirici ilaç bulurken, cep telefonunda internetten indirilmiş porno filmler buldu.

Gözaltına alınan Alaatin A., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Alaattin A., 'tecavüz', 'çocuğa cinsel istismarı' ve 'şantaj' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın mağdurları korumaya alınarak Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne teslim edildi.

ŞİŞLİ'DE BALTALI VAHŞET

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE] ALACAK-VERECEK MESELESİ KANLI BİTTİ

Şişli'de bir fırına un taşımak için giden Türkmenistan uyruklu Abdulresul M, henüz ismi öğrenilen bir arkadaşını alacak-verecek meselesi yüzünden baltayla başına vurarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre olay saat 23.30 sıralarında Şişli, Feriköy Mahallesi Baruthane Caddesi üzerinde bulunan bir fırında meydana geldi. Fırında işçi olarak çalıştığı iddia edilen Abdulrasul M., alacaklı olduğu bir arkadaşını işyerine çağırdı. Bir süre sohbet eden ikili daha sonra tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada Abdulrasul M. fırında odun kırmak için bulundurulan baltayla arkadaşının başına vurdu. Aldığı darbe ile yere düşen ve ismi öğrenilemeyen Türkmenistanlı uyruklu olduğu iddia edilen kişi hayatını kaybetti. Arkadaşının öldüğünü gören Abdulrasul M. ise fırının depo olarak kullanılan üst katına çıkarak çalışanlara arkadaşını öldürdüğünü itiraf etti. Fırında çalışanlar durumu hemen polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri Abdulrasul M.’yi gözaltına alarak Feriköy Polis Merkezi'ne götürdü. Polis olay yerine olay yeri inceleme ekibi çağırdı. Yapılan incelemelerin ardından ceset cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

MAHALLELİ ŞAŞKIN

Mahalle sakinleri ise olay sonrası çok şaşkındı. Mahallede ikamet eden Yavuz Kaçak isimli bir vatandaş, "Bu fırın devamlı gelip gittiğimiz bir fırın. İki Türkmen arasında kavga çıkıyor. Galiba alacak verecek meselesi. Diğer arkadaşı yok veremem dediği için kavga ediyorlar ve birisi diğerini baltayla öldürüyor" diye konuştu. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.