BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,84
ALTIN 2.495,36
HABER /  GÜNCEL

İdman TV frekansı Napoli Beşiktaş maçını şifresiz veren kanallar

Beşiktaş Napoli maçını canlı veren şifresiz kanallar listesinde İdman TV ve AZ tv bulunuyor. İdman tv frekansı ve AZ tv frekansı nasıl ayarlanır internethaber.com sitesi hazırladı.

Abone ol

Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanacak Napoli Beşiktaş maçı yerel saat ile 22.45'de İdman TV'den şifresiz olarak canlı verilecek. Maçı şifresiz izlemek için idman tv ya da az tv uydu frekanslarını ayarlamanız gerekiyor. Sizler için idman tv frekansı ve ayarlama işlemini ayrıntılı olarak hazırladık. Beşiktaş maçını internetspor.com sitesinden canlı olarak da izleyebilirsiniz.

San Paolo Stadı'nda oynanacak Napoli - Beşiktaş maçı bu akşam saat 21.45'te başlayacak. Karşılaşma Tivibuspor'dan canlı ve şifreli olarak yayınlanacak. Napoli Beşiktaş maçını şifresiz veren kanallar listesinde Azeri kanalları da bulunuyor. Beşiktaş maçını şifresiz izlemek istiyorsanız idman TV frekansını uydudan ayarlamanız gerekiyor. Peki İdman TV ve AZ TV uydu frekansı nedir, uydu ayarları nasıl yapılır? 

İDMAN TV ŞİFRESİZ UYDU FREKANSI

Hotbird Frekans:11168
Pol.:Yatay(H)
Symbol:20400
Fec:5/6
Biss: 12 34 56 00 65 43 21 00 yada 12 34 56 9C 65 43 21 9C

İdman Tv Türksat frekansı

Türksat 4 A Frekans : 11844 MHz
Türksat 4A Polarizasyon : Dikey – V – (Vertical)
Türksat 4A Sembol oranı (Symbol Rate) : 2222 Ksymb FEC: 3/4
Türksat 4A Frekans : 11747 MHz
Türksat 4A Polarizasyon : Yatay -H – (Horizontal)
Türksat 4A Sembol oranı (Symbol Rate) : 27500 Ksymb FEC: 5/6

İDMAN TV FREKANSI NASIL AYARLANIR?

İdman TV üzerinden Napoli Beşiktaş maçını şifresiz ve canlı yayınla izlemek için uydu frekansını ayarlamanız gerekiyor. Uydu frekansı nasıl ayarlanır diyorsanız işte 8 adımda yapmanız gerekenler;

1. Adım: Ana menüye girebilmek için; uzaktan kumandanızda 'MENÜ' veya 'SETUP' yazan düğmeye basınız.

2. Adım: Uydu alıcısı marka modeline göre; 'KANAL ARAMA' , 'MANUEL ARAMA' , 'KANAL EKLEME' , 'EL İLE ARAMA' gibi menülerden hangisi beliriyor ise YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak ona gelip 'OK' e basınız.

3. Adım: Açılan pencerede yine uydu alıcısının marka modeline göre; 'TP FREKANSI' , 'ALIŞ FREKANSI' , 'FREKANS' , 'UYDU FREKANSI' seçeneklerinden biri belirecektir, YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip kumandada bulunan rakam tuşlarını kullanarak İdman TV yeni frekansı olan '11168' değerini girin.

4. Adım: Yine aynı ekranda 'SEMBOL ORANI' yada 'SYMBOL RATE' değeri olacaktır. YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip kumandada bulunan rakam tuşlarını kullanarak '20400' girin..

5. Adım: Yine aynı ekranda bulunan ve 'POLARIZASYON' yada 'POL' şeklinde bir yazı olacaktır. YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip sonra SAĞ-SOL ok tuşlarıyla 'H-Yatay' olacak şekilde değiştirin.

6. Adım: Yine aynı ekranda bulunan 'FEC' değerini değiştirmek için YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip sonra SAĞ-SOL ok tuşlarıyla '5/6' seçilmelidir. Bazı uydu alıcılarında bu değerin girilebileceği bir alan bulunmamaktadır. Bu durumda bu değerin girilmesine gerek yoktur.

7. Adım: Son olarak 'OK' tuşuna basarak İdman TV yeni Uydu parametrelerini kaydetmiş olacaksınız. Aramayı tamamlayabilmek için Uydu Alıcısı marka modeline göre değişen 'ARAMA BAŞLAT' yada 'TP ARA' seçeneğinin üstüne gelerek arama işlemi başlatmanız gerekmektedir.

8. Adım: Arama işlemi tamamlandıktan sonra Uydu Alıcısı yeni aranan kanalı kanal listesinin en sonuna kaydedecektir.

AZ TV UYDU Frekans Bilgisi

Uydu : Azerspace-1
Frekans: 11169
Sembol: 20400
Fec: 5/6
Polarizasyon: H- Yatay

AZTV Hotbird uydusu frekansı

Frekans:11168 Pol.:Yatay(H)
Symbol:20400 Fec:5/6Biss:
12 34 56 00 65 43 21 00 veya 12 34 56 9C 65 43 21 9C

NAPOLİ BEŞİKTAŞ MAÇI

Beşiktaş-Napoli UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki 3. maçında karşı karşıya geliyor. 

Şampiyonlar Ligi gruplarında 3. hafta karşılaşmalarında Türkiye'nin turnuvadaki tek temsilcisi Beşiktaş, İtalya Serie A ekiplerinden Napoli karşısına çıkacak.

Grubun ilk maçında deplasmanda Benfica ile 1-1 berabere kalan ve sahasında Dinamo Kiev ile oynadığı karşılaşmadan da aynı skorla ayrılan siyah-beyazlı ekip, ilk galibiyetini Napoli karşısında almaya çalışacak.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Napoli mücadelesine ilişkin, "Zor bir maç olacak. Her sonuç olabilir. Elimizden geleni yapacağız" dedi.

NAPOLİ-BEŞİKTAŞ MAÇINA RUS HAKEM

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu üçüncü haftasında İtalyan ekibi Napoli'ye konuk olacağı karşılaşmanın hakemi belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, 19 Ekim Çarşamba günü yapılacak müsabakayı, Rusya Futbol Federasyonundan Sergei Karasev'in yöneteceği belirtildi.

Karasev'in yardımcılıklarını Anton Averianov ve Tikhon Kalugin yapacağı, müsabakanın dördüncü hakemi olarak Aleksei Lebedev'in, ilave yardımcı hakemler olarak da Sergei Lapochkin ile Sergei Ivanov'un görev alacakları bildirildi.

İLK 11 NETLEŞİYOR

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Napoli maçının taktiğini ve kadrosunu büyük ölçede şekillendirdi. Yeniden tek forvetli sisteme dönecek olan Güneş, tedavisi süren Oğuzhan'ı kadroya dahil etmeyecek.

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi B grubu 3. haftasında çıkacağı zorlu Napoli deplasmanından eli boş dönmek istemiyor. Süper Lig'de oynadıkları Kayserispor maçı sonrası gözünü şampiyonlar Ligi'ne çeviren Siyah Beyazlılar, İtalya'dan en az 1 puan ile çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Kayserispor maçı sonrası ara vermeden Napoli maçı hazırlıklarına başlayan Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Oğuzhan, karşılaşmada forma giyemeyecek. UEFA listesinde yer almayan Ömer ve Aras da kadroda yer alamayacak.

Son bir haftadır Napoli maçının taktiği üzerine çalışmalar yapan teknik direktör Şenol Güneş, yeniden tek forvetli sisteme dönecek. Takımını Kayserispor'a karşı çift forvet ve 4'lü orta saha kurgusuyla sahaya süren Güneş, Napoli maçında 4-2-3-1 dizilişini kullanmayı planlıyor.

Kaleyi Fabri'ye emanet edecek olan deneyimli çalıştırıcı savunma kurgusunda Gökhan-Marcelo-Tosic-Caner ile maça başlamayı düşünüyor. Orta sahada Gökhan İnler-Tolgay-Talisca, hücumun kanatların da ise Quaresma ve Adriano ilk 11'e en yakın isimler. Güneş tek forvet görevini ise Cenk Tosun'a verecek. Tecrübeli çalıştırıcı maçın oynanacağı San Paolo Stadı'nda yapılacak son antrenmanda ilk 11'ne nihai şeklini verecek.

Ayrıca Siyah beyazlı taraftarlar mücadeleye yoğun ilgi gösteriyor. San Paolo Stadı'nda Beşiktaş'a ayrılan yaklaşık 3000 biletin büyük kısmı tükendi.

BEŞİKTAŞ AVANTAJLI SKOR HEDEFLİYOR

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu üçüncü maçında İtalyan ekibi Napoli ile deplasmanda karşılaşacak. Grupta üçüncü maçlar öncesi siyah-beyazlılar iki puanla ikinci sırada yer alırken konuk olacağımız Napoli, topladığı 6 puanla zirvede yer alıyor.

Gruptaki ilk maçında Benfica ile deplasmanda karşılaşan ekibimiz, sahadan Talisca’nın maçın son anlarında attığı frikik golüyle 1-1’lik eşitlikle ayrılmıştı. İkinci maçta Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’i Vodafone Arena’da ağırlayan Futbol Takımımız, Quaresma’nın golüyle öne geçmiş ama rakibin golüne engel olamayarak sahadan 1-1 berabere ayrılmıştı.

Napoli, gruptaki ilk maçında deplasmanda Dinamo Kiev’i 2-1 yenmiş, ikinci maçında ise Benfica’yı sahasında 4-2 mağlup etmişti. Beşiktaş, deplasmanda oynayacağı Napoli maçından avantajlı bir skorla ayrılmayı hedefliyor.

BEŞİKTAŞ'IN AVRUPA KUPALARINDAKİ PERFORMANSI

Siyah-beyazlılar, bugüne dek Avrupa kupalarında yaptığı 186 maçın 68'ini kazanıp 39'unda berabere kalırken, 79 müsabakada ise rakiplerine yenildi. Avrupa arenasında rakip fileleri 233 kez havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 262 gol gördü.

Organizasyon O G B M A Y
Şampiyon Kulüpler ve Şampiyonlar Ligi 70 22 15 33 66 106
Kupa Galipleri Kupası 20 4 4 12 21 38
UEFA Kupası ve Avrupa Ligi 96 42 20 34 146 118
Toplam 186 68 39 79 233 262

EN FARKLI GALİBİYETİ SARAYBOSNA'YA KARŞI

Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki en farklı skorlu galibiyetini Bosna Hersek temsilcisi Saraybosna'yı mağlup ederek elde etti.

Siyah-beyazlılar, 2002-2003 sezonunda UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında rakibini deplasmanda 5-0 mağlup etti. Beşiktaş ayrıca, UEFA Avrupa Ligi'nde İsrail'in Maccabi Tel Aviv ekibini de 5-1 yendi.

EN FARKLI YENİLGİLER

Siyah-beyazlı takım, Avrupa kupalarındaki en ağır yenilgisini ise Şampiyonlar Ligi maçında aldı.

2007-2008 sezonunda Avrupa'nın en büyük kulüp organizasyonunda yer alan siyah-beyazlı takım, A Grubu'nda İngiltere'nin Liverpool ekibi karşısındaki ağır yenilgiyi engelleyemedi. Beşiktaş, deplasmandaki mücadelede rakibine 8-0 yenilerek Avrupa kupalarındaki en farklı mağlubiyetini almaktan kurtulamadı.

Beşiktaş, daha önceki en farklı skorlu yenilgisini yine bir İngiliz ekibine karşı, bir kez daha UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yaşamıştı. Siyah-beyazlılar, 2000-2001 sezonunda H Grubu'nda deplasmanda Leeds United'a 6-0 yenilmişti.

DEPLASMANDA 94. MAÇ

Beşiktaş, Napoli mücadelesiyle Avrupa kupalarında deplasmanda 94. maçına çıkacak.

Avrupa kupalarında, dış sahalarda bugüne dek 93 maç yapan siyah-beyazlılar, bu karşılaşmaların 20'sinde galip geldi, 18'inde berabere kaldı, 55 mücadelede ise sahadan yenilgiyle ayrıldı.

DIŞ SAHADA 100. GOLÜNÜ ARAYACAK

Napoli karşısında puan arayacak Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki dış saha maçlarında ayrıca 100. golünü atmaya çalışacak.

Şu ana dek deplasmanda 99 gol atan siyah-beyazlı takım, rakibi karşısında bulacağı olası ilk golle 100. golüne ulaşacak.

Siyah-beyazlı takım, Avrupa'daki dış saha karşılaşmalarında kalesinde 171 gol gördü.