BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,57
ALTIN 2.386,63
HABER /  GÜNCEL

İçerde 20. bölüm fragmanı nefes kesti!

İçerde 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İçerde son bölümde, Melek'in sakladığı gerçek ortaya çıktı. Peki 6 Şubat'ta ekrana gelecek İçerde yeni bölümünde neler yaşanacak?

Abone ol

İçerde 20. bölüm fragmanı yayınladı. İçerde 20. bölüm fragmanında yaşanılan çatışma sonrası Alyanak bir kez daha umduğunu bulamıyor. İçerde 20. yeni bölüm fragmanı, son bölüm özeti ve merak edilen tüm detaylar haberimizde.

İÇERDE 20. BÖLÜM FRAGMANI

İçerde 20. bölüm fragmanı merakla beklenirken yayınlanan özel sahne izleyenleri ekrana kilitledi. İçerde son bölümünde Sarp için olaylar içinden çıkılmaz bir hal alırken, Mert de soracağı hesabın planlarını yapmaya başladı. Peki 20. bölümde neler yaşanacak?

İçerde 20. bölüm fragmanı:

İçerde 20. bölüm 2. fragmanı:

İçerde 20. bölüm ilk sahnesinde izleyenleri karşılayan olaylar:

İÇERDE SON BÖLÜM NELER YAŞANDI?

Melek, Celal’in yıllardır kendisinden sakladığı gerçeği öğrenmiştir. Artık Celal’i hayatında istemiyordur. Annesinden geriye kalan akrabalarını bulmaya karar verir.

Mert, Coşkun’u Sarp’ın öldürdüğünü zannediyordur. Ailesini bulma şansının yok olup gittiğini düşünüyordur. Şimdi Mert olanların cezasını kesmeye kararlıdır. Sarp’a çok öfkelidir.

Füsun dükkanına yapılan silahlı saldırıdan sonra Sarp’ın seçtiği hayatın nelere yol açtığının farkına varır. Sarp’ı vazgeçirmek ister. Yaşar; Celal ve Sarp’ı öldürmek istiyordur. Artık ne Füsun’un ne de Eylem’in can güvenliği vardır. Sarp için olaylar gittikçe içinden çıkılmaz bir hal alır.

İÇERDE DİZİSİ KONUSU

Polis Akademisi'nde okuyan Sarp ve Mert kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert'dir.