BIST 10.046
DOLAR 32,42
EURO 34,76
ALTIN 2.420,13
HABER /  MEDYA

İbrahim Tatlıses'e şoke eden kumpas iddiası!

Gazeteci Süleyman Özışık Kanal A'da yayınlanan A Politik programında İbrahim Tatlıses'le ilgili bomba bir iddiayı dile getirdi.

Abone ol
Süleyman Özışık'ın A Politik programında anlattıkları şaşkınlık yarattı. İddiaya göre İbrahim Tatlıses vurulmasaydı paralel yapı tarafından PKK'ya yardım ve yataklıktan içeriye alınacaktı. 

Özışık canlı yayında "geçtiğimiz günlerde cemaatten ayrılan, cemaate arkasını dönen bir kardeşimle bir araya geldik. Dehşet verici bilgiler aktardı" diyerek İbrahim Tatlıses hakkındaki iddiaları anlattı.

"İbrahim Tatlıses'in vurulduğu gece Zekeriya Öz cemaat mensubu bazı kişilerle oturuyor ve İbrahim Tatlıses hakkında hakarete varacak bir cümleyle "vurulmasaydı PKK'ya yardım ve yataklıktan iki gün sonra alacaktık. Yakayı kurtardı bilmem ne diye hakaret ediyor." 
 
ASIL TİYATROYU O ZAMAN İZLEYECEĞİZ
 
Bank Asya ile ilgili karar hakkında da konuşan Özışık, cemaatin diğer şirketlerinin Bank Asya'da neler yaptığının ortaya çıkmasıyla olacaklara dikkat çekti.

"Erdoğan'ın Hakan Fidan çıkışından sonra Bank Asya meselesini hiç konuşmaz olduk. Bank Asya yönetimi TMSF'ye geçtikten sonra başta Kaynak Holding olmak üzere cemaatin diğer şirketlerinin banka içerisinde neler yaptığı yavaş yavaş önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak ve asıl tiyatroyu biz o zaman izlemeye başlayacağız".