BIST 9.066
DOLAR 32,38
EURO 34,97
ALTIN 2.325,77
HABER /  GÜNCEL

İbrahim Tatlıses başından vuruldu!

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, dün gece program çıkışında 5 kişinin silahlı saldırısına uğradı!

Abone ol
İNTERNETHABER- Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Beyaz TV’de yayınlanan “İbo Show” programı çıkışı, siyah bir otomobilde bulunan beş kişinin silahlı saldırısına uğradı. Uzun namlulu silahlarla başının sağ tarafından vurularak ağır yaralanan Tatlıses, Maslak Acıbadem Hastanesi’ne sevk edildi. Tatlıses, Maslak Acıbadem Hastanesi’nde üç kez ameliyata alındı. Doktorlar Taltlıses'in hayati tehlikesinin devam ettiğini açıkladı. İşte Tatlıses'in sağlık durumu hakkındaki son bilgiler;

08.40- Uğradığı silahlı saldırı sonucu kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınan ünlü oyuncunun doktorları, hayati tehlikesinin devam ettiğini açıkladı.
Silahlı saldırıya uğrayan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'i Maslak Acıbadem Hastanesi'nde ameliyat eden doktorlar temkinli konuştu: "Hayati tehlikesi henüz var. Ama ilk başladığımız noktaya göre azaldı. 24 saat uyutulacak. Sol tarafının felç olma riski var."

Tatlıses ile aynı araçta saldırıya uğrayan Buket Çakıcı'nın ise hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

07.05-
Özel Acıbadem Hastanesi'nde İbrahim Tatlıses'in ameliyatını gerçekleştiren doktorlar, ünlü sanatçının durumu hakkında bilgi verdi. 

HAYATİ RİSKİ VAR


Doktolar şu açıklamayı yaptı:

"Gece saat 1 sularında, sağ kafa kemiklerinde, beynin ön ve yan kemiklerinde parçalı kırıklar, beyin zarında ciddi bir hasar, beyinde ciddi bir kanama söz konusuydu. Tüm bu dediğimiz sorunlar ameliyatla ortadan kaldırıldı. Ciddi bir yaralanmada hayati risk yüksektir. Zamana ihtiyaç vardır. Biz ameliyatı gerçekleştirdik. Kafa için basıncı artırmak için çaba sarf ettik. Kafa kemiklerini de geçici bir süre için karın içine gerçekleştirdik. Tomografi çekiyoruz. Bizim ön görümüz 24 saat uyutulması. Bir kurşun girişi ve çıkışı var. Beyin kemiklerinde kırıklar var. Kurşunun giriş deliği beynin sağ yan tarafında öndedir.

Ameliyata aldığımızda uyandırılma sorunu içerisindeydi. Ayrınca sol tarafında felç vardı. Müdahalemiz kalıcı hasarı önlemektir. 24 saat süremiz var arada tomografilerle göreceğiz zaman içerisinde planımız değişebilir.

Üç ayrı operasyon söz konusu değildir. Tek operasyon yapılmıştır. Şu anda bir kanaması yok. Ameliyata girdiğimizden daha iyi bir orandayız. Hayati risk var. Ama ilk ameliyata girdiğimizden daha iyi noktadayız."
Ameliyat saat 01.30'da başladık 06.00'da sonra erdi.

05.05- Tatlıses'in her iki ameliyatı da başarılı biçimde atlattığı kaydedildi. Hastaneden gelen bilgilere göre, seri atışlar Tatlıses'i kafasına yakın iki bölgeden yara aldı, bir kurşununda kafasının arkasına isabet etti. 

Tatlıses'in isabet eden kurşunun, kafatasına yoğun baskı nedeniyle ameliyat edildiği belirtilirken, ameliyatın sona erdiği ve sağlık durumunun gayet iyi olduğu, hayat fonksiyonlarında ise herhangi sorun bulunmadığı kaydedildi. Öte yandan Tatlıses'in kısmi felç geçirebileceği belirtiliyor.

TATLISES FELÇ OLABİLİR...

FLAŞ... FLAŞ... 
04.26- Tatlıses'in ikinci ameliyatla birlikte yeni bir operasyon daha geçireceği belirtiliyor. Saldırıda, kafatası zarar gören Tatlıses'in, beyin kananaması geçirdiği iddia ediliyor. Bu arada gelen bilgiler Tatlıses'in felç olabileceği yönünde...


SALDIRININ ARKASINDA PKK MI VAR?

04.22-Saldırıda kullanılan uzun namlulu silahın Kalaşnikof olduğu tahmin edilirken, saldırının arkasındaki gücün PKK olduğu yönündeki iddialar güçlenmeye başlandı. Görgü tanıklarının iddiasına göre saldırıyı gerçekleştirenler Iraklı...

FLAŞ...FLAŞ.... 03.20- İbrahim Tatlıses, ikinci kez ameliyata alındı. Tatlıses'in bu ameliyatının çok ciddi olduğu ve yaklaşık 3 saat süreceği kaydedildi...

SALDIRI CANLI YAYIN ÇIKIŞINDA YAŞANDI

03.03-
Tatlıses'in Beyaz TV'deki çekimlerin ardından saat 23:50'de kanaldan ayrıldığı sırada saldırıya uğradığı kaydedildi. Beyaz TV'nin İstanbul temsilcisi Sedat Yazıcıoğlu, Tatlıses'in çekimlerin hemen ardından kanaldan ayrıldığını ve binanın bulunduğu yan sokakta saldırının meydana geldiğini söyledi.

SALDIRIDAN HEMEN SONRA ÇEKİLEN KARELER

İŞTE TATLISES'İN SON GÖRÜNTÜLERİ


FERHAT GÖÇER'E GÖRE ŞANSI YÜZDE 50

20 DAKİKA ÖNCE BEYAZ TV'DEYDİ - VİDEO


TATLISES İKİNCİ AMELİYATA GİRİYOR


Sedat Yazıcıoğlu yaptığı açıklamada, Tatlıses'in doktorlarından bilgi aldığını ve Tatlıses'in başından ve vücudunun yara aldığını ilk ameliyatın vücuduna aldığı kurşun yarasıyla ilgili olduğunu ve ünlü sanatçının bir kez daha ameliyata alındığını kaydetti. Asıl önemli operasyonun ikinci ameliyat olduğunu ve kafasına gelen kurşunla ilgili bir müdahalenin söz konusu olduğunu söyleyen Yazıcıoğlu, bu ameliyatın üç saat kadar süreceğinin kendisine aktarıldığını kaydetti.

02.54-
Kesinleşen bilgilere göre Tatlıses, saldırının hemen ardından kaldırıldığı hastanede ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Maslak'ta bulunan özel hastaneye kaldırıldı.

Burada yaklaşık 30 dakika süren operasyonun ardından Tatlıses'in, yoğun bakıma alındığı belirtildi. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan ünlü sanatçının, şuurunun ise açık olduğu kaydedildi.

SANATÇILAR HASTANEYE AKIN ETTİ

02.47- Tatlıses'i hastanede sanatçı dostları da yanlız bırakmadı. Mehmet Ali Erbil, Ebru Gündeş gibi sanatçılarında aralarında bulunduğu ünlüler, saldırı haberinin hemen ardından hastaneye akın etti.

 Ajda Pekkan'da şu dakikalarla hastaneye geldi. Pekkan, girişte soruları cevapsız bırakırken, sanatçıların hastaneye gelişleri devam ediyor..

İDO HASTANE LOBİSİNDE

02.00
İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo, hastane lobisine indi. Oldukça sakin olduğu belirtilen İdo, hastane lobisinde geçmiş olsun dileklerini kabul etti. İdo'nun sakinliği, Tatlıses'in sağlık durumunun iyi olduğu yönünde yorumlara neden oldu.

SALDIRIYI DÜZENLEYENLER TESPİT EDİLDİ İDDİASI

02.44-
Tatlıses'in tedavi altına alındığı hastanede yoğunluk aşanıyor. Polis, hastane önünde yoğun güvenlik önlemleri alırken, saldırıyı gerçekleştiren otomobilin belirlendiği ve geniş çaplı bir operasyon başlatıldığı belirtiliyor.

01.58-
Tatlıses ile birlikte asistanı Buket Çakıcı'nın da yaralandığı ancak sağlık durumunun iyi olduğu kaydediliyor. 

DERYA TUNA SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Bu arada Derya Tuna ile birlikte oğlu İdo'nun da hastaneye geldi. Derya Tuna'nın, sinir krizleri geçirdiği kaydediliyor. Bu arada Tatlıses'in korumaları hastane etrafından kuş uçurtmuyor.

01.53-
Tatlıses'in hayatını kaybettiği yönündeki iddialar şimdilik yalanlanmış durumda. Tatlıses'in kafasında mermi çekirdeği bulunduğu ve operasyonun sürdüğü belirtiliyor.

Hastene kaynaklarından henüz resmi bir açıklama yapılmezken, saldırıyla ilgili bilgi kirliliği bulunuyor.

TATLISES ÖLDÜ İDDİASI TWİTTER'I SALLADI


01.48- Twitter, haber kanallarına yine fark attı. Tatlıses'in vurulduğu haberi, Twitter'da gecenin konusu haline gelirken, öldüğü yönündeki haberler ise şimdilik yalanladı.

Şişli'de silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses'in durumunun ağır olduğu öğrenildi. Saldırıda, Tatlıses'in yardımcısı olduğu belirtilen İpek Çakıcı'nın da yaralandığı bildirildi.

İddialara göre, ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Şişli'de saat 00.00 sıralarında kimliği belirsiz şahısların silahlı saldırısına uğradı. Uzun namlulu silahlarla uzun mesafeden gerçekleştirilen saldırıda Tatlıses ile yanında bulunan ve yardımcısı olduğu belirtilen İpek Çakıcı da yaralandı.

Tatlıses ve Çakıcı, ilk olarak Özel Levent Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar, buradan ambulansla Özel Maslak Acıbadem Hastanesi'ne sevk edildi. Sevk sırasında Tatlıses'in korumaları görüntü almaya çalışan basın mensuplarına saldırdı.

Acıbadem Hastanesi'nde ameliyata alınan İbrahim Tatlıses ve İpek Çakıcı'nın durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Olay yerini emniyet kordonuyla çeviren polis, detaylı delil araştırması yaptı. Olay yerinde çok sayıda uzun namlulu silaha ait mermi kovanları bulundu. Polis, saldırıyı gerçekleştiren ve siyah bir otomobille kaçan failleri yakalamak için çalışma başlattı.

İŞTE TATLISES'İN SON GÖRÜNTÜLERİ