BIST 10.267
DOLAR 32,28
EURO 34,77
ALTIN 2.413,38
HABER /  GÜNCEL

İbrahim Şahin’in acı günü

Eski Özel Harekat Dairesi Başkanvekili İbrahim Şahin’in 83 yaşındaki annesi Hüsne Şahin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. <br/>To...

Abone ol

Eski Özel Harekat Dairesi Başkanvekili İbrahim Şahin’in 83 yaşındaki annesi Hüsne Şahin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde kalp yetmezliğine bağlı olarak yaklaşık 10 gündür tedavi gören 3 çocuk annesi Hüsne Şahin, gece saatlerinde vefat etti. İbrahim Şahin, annesine olan son vazifesini yerine getirmek için İstanbul’dan Tokat’a karayolu ile geldi. Oldukça üzgün olduğu gözlenen Şahin, akrabaları ile birlikte annesinin cenazesini morgdan alarak cenaze aracına taşıdı. İbrahim Şahin, basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.
Eski Reşadiye Belediye Başkanı Rafet Erdem, İbrahim Şahin’in bir süre önce Tokat’a geldiğinde hasta olan annesini ziyaret ettiğini kaydetti. Hüsne Şahin’in cenazesi cumartesi günü Reşadiye ilçesine bağlı Çakırlı köyünde defnedileceği bildirildi.
Öte yandan Ergenekon davası kapsamında tutuklu yargılanırken tahliye edilen eski Özel Harekat Dairesi Başkanvekili İbrahim Şahin, yaklaşık 1 hafta önce, 5 yıl sonra memleketi Tokat’ın Reşadiye ilçesine gelerek hasret gidermişti.
(İHA)