BIST 10.159
DOLAR 32,12
EURO 35,08
ALTIN 2.469,81
HABER /  MEDYA

İbrahim Giydirir kimdir Survivor'da Nihal'i potaya koydu!

İbrahim Giydirir kimdir Survivor'un en sert yarışmacılarından biri. Survivor Gönüllülerde yarışan İbrahim Giydirir, son bölümde Nihal Candan'ı fena diline doladı. Gönderin gitsin diyen İbrahim, Nihal'i sinir krizine soktu.

Abone ol

İbrahim Giydirir kimdir Survivor'un en sert isimlerinden birisi. Survivor gönüllülerin 'en cool' yarışmacılarından biri olan İbrahim Giydirir yeni bölümde takım arkadaşı Nihal Candal ile sert bir tartışmaya giriyor. Nihal'e 'Hareketlerine dikkat et diyen' İbrahim'e Nihal'den sert bir yanıt geliyor ve ikili arasında ipler iyice geriliyor. Takım arkadaşları arsında Semih Öztürk dışında hepsiyle anlaşan İbrahim Giydirir 26 yaşında ve kafes dövüşcüsü.

İBRAHİM GİYDİRİR KİMDİR SURVİVOR'DA NİHAL'E AYAR

İbrahim Giydirir kimdir Survivor'un hırslı yarışçısı. Survivor gönüllüler takımında yer alan İbrahim Giydirir'in oyunlardaki performansı ile olaylı. Takım arkadaşları ile sık sık tartışsa da en çok Zafer ve Efecan ile iyi anlaşıyor. Son ödül oyununda aldığı zaferle yıldızını daha da parlatan İbrahim Giydirir 26 yaşında ve kafes dövüşçüsü.

İBRAHİM GİYDİRİR KİMDİR SURVİVOR'UN KAFES DÖVÜŞÇÜSÜ

26 yaşındaki Muay Thai dövüşçüsü İbrahim Giydirir, 1.93 boyunda. Giydirir ayrıca kafes dövüşü ve kick boks da yapıyor. Çıktığı 22 kick boks maçının 19'unu kazandı ve 3 kez kaybetti. 19 galibiyetin 7'si ise nakavt ile.


 
Muay Thai dalındaki dereceleri ise; 2012 yılında IFMA Avrupa Muaythai Şampiyonası ve Avrupa Kupası'nda Altın Madalya kazandı. 2013 yılında IFMA Avrupa Muaythai Şampiyonasında -91 kg / 200 Bronz Madalya kazandı.