BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.439,20
HABER /  MEDYA

İbrahim Eren kimdir TRT'nin genel müdürü darbecilere böyle direndi

İbrahim Eren kimdir aslen nereli kaç yaşında? İbrahim Eren TRT'nin yeni genel müdürü oldu. İbrahim Eren TRT mezun olduğu okul ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

İbrahim Eren TRT genel müdürü oldu. TRT'nin yeni genel müdürü olduktan sonra herkes İbrahim Eren'in kim olduğunu aslen nereli ve kaç yaşında olduğunu merak ediyor. İbrahim Eren ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olan İbrahim Eren, teknoloji ve medya alanında farklı şirket ve kurumlarda üst düzey görevlerde bulunmuştur.

Çalışma hayatına kültür-sanat alanında çeşitli firmalarda görev yaparak başlayan İbrahim Eren, daha sonra medya prodüksiyon sektöründe ulusal ve uluslararası belgeseller, animasyonlar, tanıtım filmleri ve reklamlar olmak üzere birçok programın yapımcılığını üstlendi.

TİAK YÖNETİM KURULU BAŞKANI

2008 yılında Turkuvaz Medya Grubu bünyesindeki ATV’de göreve başlayan İbrahim Eren, ATV İngiltere Temsilciğinden sonra 2010 yılından itibaren sırasıyla; ATV Avrupa’nın Genel Müdürlüğü ve ATV’nin Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yaptı.

İbrahim Eren, televizyon sektörünün ortak endüstri komitesi olan TİAK A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanlığının yanısıra Türk Telekom Yönetim Kurulu üyeliği ve International Emmy Direktörlüğü görevlerini de yürütüyor. İbrahim Eren evli ve 3 çocuk babası. 

DARBECİLERE BÖYLE DİRENMİŞTİ

TRT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Eren, 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gece TRT çalışanlarıyla darbecilere direnmişti.