BIST 10.723
DOLAR 32,18
EURO 34,96
ALTIN 2.426,02
HABER /  GÜNCEL

İboyu TRTden eden dansöz!

Önce alacağı 150 bin YTL yazıldı, çizildi. Yayın günü problem oldu. Ama TRT ile İBO'nun arasını açan aslında bir kadındı... Peki kimdi dersiniz?

Abone ol

TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin’in, TRT’de yayınlanması planlanan İbo Şov programını askıya almasının ardında, dansöz Didem krizi de çıktı!

İbo Şov, futbol liginin bitmesiyle 18 Mayıs Pazar gecesi TRT 1’de canlı olarak ekrana gelecekti. Fakat sürpriz bir gelişme oldu ve TRT, İbo Şov’u askıya aldı.

İLK PÜRÜZ YAYIN KONUSUNDA

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Tatlıses, şov programı için aylar öncesinde TRT’yle görüşmeye başladı. Prensipte anlaşan taraflar arasında ilk olarak yayın günü konusunda pürüz çıktı. Ancak bu pürüz bir süre sonra aşıldı. 18 Mayıs’ta TRT’de canlı olarak ekran gelmesi planlanan İbo Şov, daha sonra sürpriz bir kararla askıya alındı.
150 BİN YTL'DE ELEŞTİRİ KONUSU OLMUŞTU

Tatlıses’e ödenecek olan program başı 150 bin YTL, eleştirilere neden oldu ve programın askıya alınmasında bu konudaki tepkiler etkili oldu.

Ancak TRT ile Tatlıses arasında yaşanan problemlerin başında “dansöz Didem’in” olduğu da ortaya çıktı. TRT’nin Tatlıses’in programlarında sahne alan dansöz Didem’i, ekrana çıkartmak istemediği, Tatlıses’in ise talebe karşı çıktığı öğrenildi. Böylece TRT ile İbrahim Tatlıses yollarını ayırdı. (Vatan)