BIST 10.162
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.405,81
HABER /  DÜNYA

HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ İLE MÜZİK ŞÖLENİ

Bursa Büyükşehir Belediye Orkestrası bünyesinde çalışmalarını sürdüren Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası, ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici’n...

Abone ol

Bursa Büyükşehir Belediye Orkestrası bünyesinde çalışmalarını sürdüren Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası, ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici’nin konuk olarak sahneye çıktığı bir konsere imza attı.
Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası, Tayyare Kültür Merkezi’ndeki konserde sanatseverlere keyifli bir akşam yaşattı. Bursalıların ilgi gösterdiği konserde, Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası’na ünlü klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici de eşlik etti. Şenlendirici’nin konuk olarak sahneye çıktığı gecede, sanatseverler de hareketli şarkılarda doyasıya eğlendi. Şenlendirici klarnetiyle seslendirdiği eserlerle sevenlerini coşturdu.
Bursa’ya her gelişinde sevgi seliyle karşılandığını söyleyen Şenlendirici, hayranlarından bol bol alkış aldı. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Roman kültürünün gelişmesine yönelik önemli çalışmalara imza attığını vurgulayan Şenlendirici, Başkan Recep Altepe’ye teşekkür etti.
(İHA)