BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,69
ALTIN 2.409,65
HABER /  DÜNYA

F.BAHÇE’DEN SERT AÇIKLAMA

Fenerbahçe Kulübü, basında yer alan bir haberle ilgili sert bir açıklama yaptı.<br/>Bugün bir gazete ve internet sitesinde yer alan haberin ...

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü, basında yer alan bir haberle ilgili sert bir açıklama yaptı.
Bugün bir gazete ve internet sitesinde yer alan haberin tamamının kurguya dayalı, kasıtlı ve gerçek dışı olduğu ifade edilen açıklamada, “Tüm kamuoyunca bilinmelidir ki Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Yönetimi’nin gündeminde herhangi bir seçim kararı ve hazırlığı bulunmamaktadır. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu bünyesinde hiçbir değişiklik olmaksızın genel kuruldan aldığı yetki ve süre tahtında görevinin başındadır. Benzer şekilde, Başkanımızın ve Yönetimimizin, teknik direktör değişikliği ile ilgili de herhangi bir tasarrufu ve düşüncesi bulunmamaktadır. Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman’dır. Yalan ve maksatlı haber üretmek konusunda oldukça deneyimli olan ilgili muhabir ve yayın organının yapmış olduğu bu haberlerin derbi müsabakası öncesine tarihlenmesi asla tesadüf değildir” denildi.

“HER TÜRLÜ YASAL YOLA BAŞVURULACAK”
Haberle ilgili yasal hakların kullanılacağı belirtilen açıklamada, “Bu nedenle Fenerbahçe’yi hedef alarak yapılan bu kasıtlı ve yönlendirici haberlere Fenerbahçelilerin ve spor kamuoyunun itibar etmemesini talep etmekle birlikte; Futbol A.Ş düzenleme ve yaptırımlarını hiçe sayarak söz konusu yalan ve manipülatif haberleri yapan kişi ve kurumlar hakkında Türk Ceza Kanunu ve Sermaye Piyasası Kanunu’nun hükümleri uyarınca tarafımızdan her türlü yasal yollara başvurulacağını kamuoyuna bildiririz” ifadeleri yer aldı.
(İHA)