BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,69
ALTIN 2.396,03
HABER /  DÜNYA

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/>KILIÇDAROĞLU’NDAN SERT ELEŞTİRİLER<br/><br/>ANKARA - CHP lideri Kemal Kılıçdar...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


KILIÇDAROĞLU’NDAN SERT ELEŞTİRİLER

ANKARA - CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan’ı eleştirerek, "-Gazze’ye gideceğim- diyordu. Talimat geldi, -Önce ABD’ye gel- diye. Türkiye’nin Başbakanı’na böyle talimat verilmesini içime sindiremem ama o sindirdi. ‘Gitmem daha sonra giderim’ dedi.



TÜRK FUTBOLUNUN ACI GÜNÜ

BURSA - Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. 3 gün önce kalp krizi geçiren Yazıcı, 65 yaşındaydı.



"HÜKÜMETİN AÇIKLAMALARINI TEMİNAT KABUL EDİYORUZ"

ANKARA - BDP Eş Genel Başkanı Gültan Kışanak, PKK’nın çekilmesi konusunda değerlendirmelerde bulundu. Kışanak, “Biz hükümetin yaptığı açıklamaları teminat olarak kabul ediyoruz. Bu sebeple herhangi provokasyondan doğrudan hükümeti suçlu tutucağız” dedi.



TOKAT’TA SU KAVGASI

TOKAT Tokat’ın Çamlıbel beldesinde tarla sulayan kişiler arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.



BAHÇELİ “ŞAMPUAN GALATASARAY” DEDİ

ANKARA - Devlet Bahçeli, grup toplantısındaki konuşmasının sonunda, Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray’ı tebrik ederken bir dil sürçmesi yaşadı. Bahçeli, şampiyon yerine ’şampuan’ dedi.
(İHA)