BIST 9.016
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.295,48
HABER /  GÜNCEL

Hüseyin Gülerce cemaatten gelen tepkiye patladı!

17 Aralık'ın yolsuzluk ve rüşvet operasyonu olmadığını savunarak cemaatin tepkisini çeken Hüseyin Gülerce Twitter'dan yaptığı açıklamada suçlamalara yanıt verdi...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
AK Parti ile cemaat savaşında hükümetin yanında saf tutarak cemaatin şimşeklerini üzerine çeken Zaman si yazarı Hüseyin Gülerce aldığı tepkilere Twitter hesabından yanıt verdi.

"17 ARALIK YOLSUZLUK DEĞİL DARBE" DEMİŞTİ

Gülerce son olarak Beyaz TV'deki Ortak Akıl programında 17 Aralık operasyonları için çarpıcı bir çıkış yaparak "kimse bunların yolsuzluk ve rüşvet operasyonu olduğuna beni ikna edemez" demişti.  Operasyonun zamanlamasına da dikkat çeken Gülerce, seçmenin tercihine yönelik bedduaların, demokrasinin ruhuna aykırı olduğunu söylerken toplumun yolsuzluk iddialrını kabul etmediğini savunmuştu. "17 ve 25 Aralık baskınları ki bence asla rüşvet ve yolsuzluk soruşturması değildi. 7 Şubat MİT krizi ve Gezi olayları sonrası üçüncü adımdı. Bu konuda benim vicdanım rahat. Bana itiraz eden arkadaşlara, sohbetler de soruyor. Neden demiyorsunuz rüşvet ve yolsuzluk operasyonu diye?" diyen Gülerce cemaat cephesinden gelen tepkilere Twitter'dan yanıt verdi.

HAKKIMDAKİ GIYBET VE İFTİRALAR İÇİN AHİRETTE DAVACI OLACAĞIM!

Gülerce Twiter'dan yaptığı açıklamada "konjonktürel açıklamalar yapmış değilim. Söylediklerimi de ilk defa söylemiyorum" derken 7 Şubat MİT krizi, Gezi protestoları ve 17-25 Aralık süreçlerinde de aynı tutumu aldığını savundu. "Evet, ilk günden duruşum ne ise bugün de odur. Duruşumu beğenmeyenler eleştirebilir. Ama başta sosyal medyadaki iftiralar, yalanlar ve Gıybet ve dedikodular için ahirette davacı olacağım. Fikir ve ifade hürriyetimi kullanıyorum. Aklımı, vicdanımı, yüreğimi ipotek ettirmem..." diyen Gülerce cemaat cephesinden gelen suçlamalara tepki gösterdi.

screen-shot-2014-08-18-at-3.38.17-pm.png

screen-shot-2014-08-18-at-3.38.08-pm.png

screen-shot-2014-08-18-at-3.37.35-pm.png

44211.jpg