BIST 10.251
DOLAR 32,30
EURO 34,80
ALTIN 2.406,30
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Hüseyin Aygün bu kez komisyon bastı!

Olaylı geçen HSYK görüşmelerine CHPli Hüseyin Aygün'ün Twitter mesajları damga vurdu.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Söylediği sözler kadar attığı tweetlerle de tartışmaların odağında olan CHPli Hüseyin Aygün TBMM görüşmelerinde de yine başroldeydi.

HSYK'nın yapısında değişiklik öngören yasa teklifinin TBMM Adalet Komisyonu'ndaki görüşmeleri esnasında CHP milletvekili Hüseyin Aygün’ün  tweetleri gündeme damgasını vurdu.

Hüseyin Aygün “Tayyip'in Türkiye'deki kuvvetler ayrılığını tamamen tasfiye etmeyi hedefleyen HSYK tasarısını engellemek için Adalet Komisyonu'nu bastık..” tweetiyle  komisyon çalışmalarına engel olduklarını ifade etti.

KOMİSYONA CHP BASKINI

29 kişilik komisyon salonuna 150 vekili getirerek komisyonun çalışmasını engellemek isteyen CHP grubunda bir isim vardı ki yine farkını ortaya koydu. Tavırlarıyla komisyonu geren Hüseyin Aygün Twitter'daki mesajlarıyla da olay oldu.

Hüseyin Aygün@HuseyinAygun62 23 sa
Tayyip'in Türkiye'deki kuvvetler ayrılığını tamamen tasfiye etmeyi hedefleyen HSYK tasarısını engellemek için Adalet Komisyonu'nu bastık..

 Gece boyunca tahrik eden tweetlerine devam eden Hüseyin Aygüni yüzlerce CHPli vekilin komisyona gelmesini ise baskın olarak değerlendirdi ve Adalet Komisyonunu batık ifadesiyle bu durumu Twitter'dan duyurdu.

Hüseyin Aygün@HuseyinAygun62 23 sa

AKP darbesini engelleyeceğiz, Türkiye Tayyip ve Bilal'in çiftliği değildir!,

TBMM'de HSYK'yı Tayyip'in adamı Bekir Bozdağ'a bağlayan kanun tasarısını görüşüyoruz, HSYK'dan hiç kimse yok! Parlamento diye bir yer yok, Erdoğan'ın çiftliği var!

BU TASARI AKP'NİN SONU OLABİLİR

Hüseyin Aygün@HuseyinAygun62 23 sa

Arkadaşlar TBMM'de Adalet Komisyonu'nda görüşmeler sürüyor, şu an Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk konuşuyor, amacımız tasarıyı geçirmemek, bunun için herkes teyakkuzda, AKP sıralarında moraller bozuk, ama yine de Tayyip'in savunuculuğunu yapmaktan geri adım atmıyorlar psikolojik üstünlük bizde, gecenin sloganı 'O Bilal buraya gelecek!' şeklinde, faşist diktatör Tayyip madara olmuş halde ama bu tasarı AKP'nin sonu olabilir.