BIST 10.320
DOLAR 32,23
EURO 35,15
ALTIN 2.467,59
HABER /  GÜNCEL

Hülya Avşar zor günleri atlattı

Bitirdiği evliliğinden sonra hayatında yeni bir sayfa açan Hülya Avşar,yeni yaşamına alışmaya çalışıyor.Dün kızını okula götüren Avşar:'Hayat devam ediyor'dedi.

Abone ol

8 yıllık evliliğini bitiren Hülya Avşar, yeni yaşamına alışmaya çalışıyor."Hayat devam ediyor" diyen sanatçı, dün kızını okuluna gütürdü, ardından dergisinin kapak çekimi için objektif karşısına geçti

Yaşadığı sıkıntıları geride bırakan ve kendine yeni bir sayfa açan Hülya Avşar işlerine kaldığı yerden devam ediyor. Sanatçı dün uzun süre sonra ilk defa evinden dışarı çıktı. Sabah saat 08:30'da ilkokul 2'nci sınıfa başlayan kızı Zehra'yı okuluna götüren Avşar'ın neşesi yerindeydi. Sanatçı, gazetecileri görünce de "Arkadaşlar sürekli peşimde dolaşmayın, yorulmayın. Bu işi normal karşılayın artık. Ben hiçbir zaman arkama bakmam. Artık yeni bir hayata başladım. Yeni hayatıma alışmaya çalışıyorum" diyerek yine dimdik ayakta durduğunun sinyallerini verdi. Ardından da Maslak'taki Darüşşafaka Tesisleri'ne gidip 2 saat kadar yüzdü. Spor sonrası ise kendi adını taşıyan dergisinin kapak çekimleri için Film Sokağı'nda objektif karşısına geçti.

2 saat yüzdü

Sabah erken saatlerde Maslak'taki Darüşşafaka Çetin Erkmen Tesisleri'nin yolunu tuttu Avşar. Burada yaklaşık 2 saat yüzerek stres attı.