BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Hostesin mafya anonsu İtalyanları kızdırdı

İrlanda'nın ucuz uçak biletleriyle tanınan Ryanair firmasının, hostesin, ''Ryanair'in Paris-Bari: Aziz Nikola ve mafya şehrine olan seferine hoş geldiniz'' anonsu, İtalyanları kızdırdı.

Abone ol

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Paris'in Beauvais Havaalanı'ndan İtalya'nın Bari kentine gerçekleştirilen seferde, uçağın hareketinden az önce yapılan anons küçük çaplı bir krize neden oldu.

Hostesin İngilizce yaptığı anonsta ''Ryanair'in Paris-Bari: Aziz Nikola ve mafya şehrine olan seferine hoş geldiniz'' dediği, bir İtalyan yolcunun firmaya yazdığı şikayet mektubuyla ortaya çıktı.

Ryanair İletişim Direktörü Stephan McNamara, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Şirket olarak böyle yorumları kabul edemeyiz. Bu konu kesinlikle incelenecektir. Özür dileriz'' dedi.

Bari Belediye Başkanı Michele Emiliano konunun aydınlatılmasını isteyerek, her organizasyonda, birinin mikrofonu eline alıp yanlış bir şeyler söyleyebileceğini, bunların yaşandığını kaydederek, ''Burada şu gayet açık ki şirket bunu yapan arkadaşı cezalandıramıyor'' diye tepkisini dile getirdi.