BIST 10.046
DOLAR 32,32
EURO 34,64
ALTIN 2.408,10
HABER /  GÜNCEL

Holosko tarihe geçti

UEFA Avrupa Ligi'nde CSKA'yı yenerek bir üst tura çıkmayı garantileyen Beşiktaş'ta, yıldız Futbolcu Holosko'nun sevinci bir başka idi.

Abone ol

Beşiktaş’ın deplasmanda CSKA Sofya'yı 2-1 yendiği maçta takımına 64. dakikada ikinci gölü getiren Holosko tarihe geçti.

HOLOSKO İKİ KERE SEVİNDİ

Dün akşam Avrupa Ligi’nde 63’üncü sınavına çıkan Siyah-Beyazlılar, deplasmanda rakibini yenerek 2. tura çıkamayı garantiledi. Futbolcuların mutlulukları gözlerinden okunurken, bu karşılaşmada Holosko çifte sevinç yaşadı. Yıldız futbolcunun 64. dakikada attığı gol, Beşitaş'ın bu organizasyondaki 100’üncü golünü oldu.

BEŞİKTAŞ İLE BEŞLEDİ

 Maçın 64’üncü dakikasında M’Bolhi’nin büyük hatasında fırsatı değerlendiren Ali Kuçik, topu Holosko’ya bıraktı. Slovak yıldız da boş kaleye kariyerinin en basit gollerinden birini atarken, Siyah-Beyazlılar’ın tarihine de Avrupa kupalarında 100’üncü golünü atan futbolcu olarak geçti. Holosko dünkü golüyle Beşiktaş formasıyla Avrupa’da 5’inci kez rakip ağları havalandırdı.

Siyah-Beyazlı oyuncu maç sonrası yaptığı açıklamada, “Hakemin yerinde olsam, o golü Ali Kuçik’e yazardım. Bernd Schuster en kötü günümde sahaya çıkarıp beni oynattı. Ben de kendisine söz verdim. Bundan sonra daha iyi olacağım” dedi.