BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Holmen’e talip var

Transfer çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Bursaspor kaleci Sinan Bolat ile büyük ölçüde anlaşmaya varırken, Fenerbahçeli futbolcu Samuel...

Abone ol

Transfer çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Bursaspor kaleci Sinan Bolat ile büyük ölçüde anlaşmaya varırken, Fenerbahçeli futbolcu Samuel Holmen için de kaynak arıyor.
Yeşil-beyazlılarda transfer çalışmaları devam ediyor. Emre Taşdemir ve Aydın Karabulut ile anlaşan Bursaspor, teknik direktör Şenol Güneş’in talimatı doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Güneş’in geçtiğimiz sezon kalesinde hayal kırıklığı yaşatan Fransız kaleci Sebastian Frey’i takımda istemediği öğrenildi. Önceki gün Sinan Bolat’ın kardeşi ve menajeriyle görüşen yeşil-beyazlı yönetimin bu transferde uzun bir yol kat ettiği ifade edildi. Güneş’in kalesini teslim etmek istediği Bolat’ın da yeşil-beyazlı kulüpte oynamaya sıcak baktığı belirtildi.

HOLMEN İÇİN KAYNAK ARANIYOR
Öte yandan yeşil-beyazlılar Holmen sevdasından vazgeçmiyor. Güneş’in kadrosunda ısrarla istediği tecrübeli futbolcu için yönetim kaynak arıyor. Fenerbahçe’nin görevlendirdiği menajerlerle görüşmeler yapan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’nın sanayicilerden destek isteyeceği iddia edildi. Yeşil-beyazlılar, bu kaynak sayesinde Holmen’i renklerine bağlamak istiyor.
(İHA)