BIST 10.191
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.403,91
HABER /  GÜNCEL

Holmen imzayı attı

Bursaspor, Fenerbahçe’den 1 yıllığına kiraladığı İsveçli yıldız Samuel Holmen ile resmi sözleşme imzaladı. <br/>Bursaspor, prensipte anlaştı...

Abone ol

Bursaspor, Fenerbahçe’den 1 yıllığına kiraladığı İsveçli yıldız Samuel Holmen ile resmi sözleşme imzaladı.
Bursaspor, prensipte anlaştığı İsveçli yıldız Samuel Holmen ile Özlüce Tesisleri’nde 1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ve yeşil-beyazlı yönetim katıldı. Holmen’in Bursaspor’a hayırlı olmasını dileyen Bölükbaşı, “Holmen sevdamız eskiden beri var. Geçen sezon, ondan önceki sezonda transferi hep gündeme geldi. Ancak transferi bize kısmetmiş. İnşallah zirveye oynayacak takıma çok katkı sağlayacaktır. Holmen’in Bursaspor’a gelmesinde sayın Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a, başkan vekiline ve CEO’larına teşekkür ediyorum. Bize çok büyük katkılar sağladılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’ye etmek istiyorum. Kongreden sonra desteğini hiç esirgemedi, yanımızda oldu. Holmen’in alınmasında da bize katkısı çok büyük. Holmen’i satın almak istedik, ancak Holmen kiralık gelmek istediğini bize söyledi. Kendisine yıllık 1 milyon 50 bin Euro ödeyeceğiz” dedi.

"DÜNYA ÇAPINDA BİR FUTBOLCU İLE GÖRÜŞÜYORUZ"
Transfer çalışmaları hakkında da açıklama yapan Bölükbaşı, “Futbolcularla görüşüyoruz. Bir tanesi dünya çapında bir futbolcu, son rötuşlar yapılıyor. Yine genç ama dünyada söz sahibi bir ülkenin futbolcusuna tekliflerimizi sunduk, cevap bekliyoruz. Geçen dönemden gitmek isteyen yabancı arkadaşlarımız var, giden olduğu taktirde görüştüğümüz futbolcu arkadaşlarımız var. Ben ve yönetim kurulumuz 2 ay oldu, son sürat çalışıyoruz. Kulüp içinde kurumsallaşma ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. Kongrede basketbol şubesi sözü vermiştik. Onu da kurduk. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Basketbol federasyonuna rica ederek 3. ligde olmamızı sağladı. İnşallah Bursa’da çok güzel şeyler olacak. Birbirimize tahammül edeceğiz, sabır göstereceğiz. İnanıyorum ki sene sonunda çok güzel şeyler olacak” diye konuştu.

“HOCAMIZIN İSTEDİĞİ YABANCILARLA İLGİLİ ÇALIŞMA YAPIYORUZ"
Bir gazetecinin ’Geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyesspor’da kiralık olarak forma giyen stoper Pape Diakhate Özlüce Tesisleri’ne geldiği söyleniyor. Neler söyleyeceksiniz’ sorusuna Bölükbaşı, şu cevabı verdi:
“Gizliden yürüttüğümüz bazı şeyler açığa çıktığı taktirde Bursaspor zarar görür. Yönetim işleri en iyi şekilde yürütüyor. Bu konuda şimdilik açıklama yapmak istemiyorum. Yalnız Kazım ile ilgili değil, yerli ve yabancı futbolcularımıza teklifler var. Bursa çok büyük bir şehir, Bursaspor’da çok büyük bir takım. Yıldızları satmayacağımızı söyledik. Hocamızın istemediği yabancılarla ilgili çalışma yapıyoruz. Kazım’a da başka oyunculara da teklifler geliyor. Ancak bakın Pinto, 600 milyon para istedi. Beş kuruş vermeden gönderdik. Hocamızın istemediği oyuncuları para vermeden göndereceğiz. Verirsek de onu da açıklarız."

ALTEPE: "BURSASPOR HER ZAMAN ŞAMPİYONLUĞA OYNAMALI"
Holmen’in Bursaspor’da başarılı olacağını ifade eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de, "Holmen, bu sezon Bursaspor’da hizmet verecek. Bursa, Bursaspor ve camiamız için hayırlı olsun. Bursa büyük bir kent, 3 milyonluk kentin takımı da güçlü olmalı. Böyle bir kentin takımı her zaman şampiyonluğa oynamalı, hedefi şampiyonluk olmalı. Kendini geliştirmesi gerekiyor. Herkesin de üzerine düşeni yapması lazım. Bursaspor’un onuru bizim onurumuz, başarısı bizim başarımızdır. Sayın başkanımız Recep Bölükbaşı’yı ve emeği geçenleri kutluyorum, Fenerbahçe başkanına da teşekkür ediyorum. Başka kulüpler peşinde olmasına rağmen Bursaspor’u tercih eden Holmen’e de teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum" açıklamasını yaptı.

HOLMEN: "BURSASPOR BENİM İÇİN İYİ BİR SEÇENEKTİ"
İsveçli yıldız Samuel Holmen ise, "Geçen sene benim için zor bir sezon oldu. Çünkü istediğim kadar maç oynayamadım. Daha fazla maç oynamak istediğim bir kulübe geldim. Bursaspor benim için en iyi seçenekti. Muhteşem taraftarı olan çok büyük bir kulüp. İyi futbol oynamayı isteyen ünlü bir teknik adama sahip. Burada olduğum için çok mutlu ve heyecanlıyım. En kısa zamanda takımıma katılmayı hedefliyorum. Çok mutluyum gerçekten" şeklinde konuştu.
(İHA)