BIST 8.966
DOLAR 32,31
EURO 35,06
ALTIN 2.279,62
HABER /  MEDYA

Hollanda'nın Türkiye korkusu bu yüzdenmiş!

Hollanda'nın Türkiye'ye bu kadar kızmasının nedeni anlaşıldı.Hollanda devlet televizyonu Nos TV'de yayınlanan bir haberde sunucu 3. Havalimanı bittiğinde Schiphol Havalimanı'nın rekabette zorlanacağı itirafında bulundu.

Abone ol

Dünyada söz sahibi bir ülke haline gelen Türkiye, gün geçtikçe gücüne güç katmaya devam ediyor.

Kanal İstanbul, Üçüncü Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve iki yakayı denizin altından birleştiren tüp geçitle dev projelere imza atan Türkiye Avrupa'da korku yarattı. 

HOLLANDA DEVLET TELEVİZYONUNDAN TARİHİ İTİRAF

Avrupa'nın Türkiye'ye faşist uygulamalarla saldırmasının perde arkasında yatan neden gözler önüne serildi. Hollanda devlet televizyonu Nos TV'de yayınlanan bir haberde tarihi bir itirafta bulunuldu.

"3. HAVALİMANI TEHDİT EDER DURUMA GELECEK"

Hollanda'nın devlet televizyonu Nos TV'de yayınlanan haberde "Amsterdam Schiphol havalimanı gün geçtikçe Ortadoğu'daki havalimanları ile rekabet etmekte zorlanıyor. İstanbul'daki havalimanı Schiphol'ü geçti. Şuan bu şehirde 3. mega havalimanı inşaatına başlandı. Bu Schiphol havalimanının konumunu daha da tehdit eder duruma gelecek. 3. Havalimanı bittiğinde günlük 150 milyon yolcuya hizmet verecek. Bu da Schiphol havalimanını tehlikeye atacak" denildi.