BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Hırsızlık anı kamerada

Mersin’de hırsızlık için girdikleri markete gelen minibüsü bıçak zoruyla gasp edip, başka bir marketten hırsızlık yapan 3 kişiden 2’si...

Abone ol

Mersin’de hırsızlık için girdikleri markete gelen minibüsü bıçak zoruyla gasp edip, başka bir marketten hırsızlık yapan 3 kişiden 2’si, polisin sıkı takibi sonucu yakalandı. Zanlıların hırsızlık anı güvenlik kameralarınca da görüntülendi.
Edinilen bilgiye göre, Mezitli ilçesinde bir markete hırsızlık amacıyla giren 3 kişi, bu sırada markete günlük gazete getiren dağıtıcının minibüsünü bıçakla gasp etti. Zanlılar gasp ettikleri minibüsle birlikte Yenişehir ilçesine giderek, kepenklerini kırdıkları bir başka marketten 2 dakika içerisinde 8 bin 800 lira değerinde sigara ve içki çaldı. Alınan ihbarın ardından zanlıların kaçtığı yönde araştırma yapan polis ekipleri, gasp edilen aracı Kuyluk Mahallesi’nde takibe aldı. Kovalamaca sonucu durdurulan araçtaki 3 kişiden 2’si kaçmaya başladı. Zanlılardan S.G. adlı şüpheli olay yerinde, S.K. ise daha sonra gizlendiği yerde yakalanarak gözaltına alındı. Diğer üçüncü şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. İki zanlı Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
Bu arada şüphelilerin gazete dağıtıcısına ait minibüsü gasp ettikten sonraki bir marketten yaptıkları hırsızlık anı da güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Kamera görüntülerine göre, yüzlerini maskeyle gizleyen zanlılar, gasp ettikleri gazete dağıtım aracıyla geldikleri marketin kapısını kırıyor. Yüzleri maskeli zanlılar, minibüsle kırdıkları kapıdan içeriye girerek yaklaşık 2 dakikada marketteki sigaraları çalarak kaçıyor.
(İHA)