BIST 9.058
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.291,56
HABER /  GÜNCEL

HGS ile hızınız kesilmesin

PTT merkez ve şubelerinin yanı sıra otoyol üzerindeki PTT acenteliklerinden de HGS satın alabilir veya HGS’nize yükleme yapabilirsiniz.

Abone ol

Boğaz Köprüleri, şehirlerarası otoyollar, feribot işletmeciliği ve yap-işlet-devret otoyolları geçişlerinde kullanılan Hızlı Geçiş Sistemi (HGS), size gişelerde ödeme yapmak için duraksamadan geçme imkanı verir ve zamandan tasarruf etmenizi sağlar.

Triangle Management Services tarafından dağıtılan Dünya Posta Ödülleri’nde (World Mail Awards) 2015 yılında PTT A.Ş.’ye “Büyüme” (Growth) kategorisinde birincilik ödülü kazandıran HGS, Türkiye’nin her yerinde şoförlerin yol arkadaşıdır.

PTT işyerlerinde HGS ile ilgili pek çok işlem gerçekleştirebilirsiniz. Araçlarınıza entegre edilen etiketler için (Yapışkan Tipi Etiket, Kart Tipi Etiket) PTT işyerlerinden nakit, Posta Çeki Hesabı ve PTTBonus Kredi Kartı’ndan satış ve bakiye yükleme işlemleri; PTT işyerlerinde kurulu Pttmatiklerden PTT işyerleri aracılığı ile alınan ürünler için HGS ürün numarası ile nakit ve hesaptan bakiye yüklemesi; HGS’nin iptal işlemi; iptal edilen HGS hesabında kalan bakiyenin geri alınması veya PTT işyerleri aracılığı ile alınmış başka bir HGS ürününe aktarım yapılması gerçekleştirebileceğiniz işlemlerden bazıları. PTT merkez ve şubelerinin yanı sıra otoyol üzerindeki PTT acenteliklerinden de HGS satın alabilir veya HGS’nize yükleme yapabilirsiniz. Ayrıca Pttmatiklerde ve internet üzerinden ePttAVM aracılığıyla 7/24 online bakiye yükleyebilirsiniz.
Geçiş bilgisi, bakiye, araç plakasına ait HGS ihlalleri, HGS ürünlerinin araçlara montaj kılavuzu gibi konularla ilgili ayrıntılı bilgiye ise https://hgsmusteri.ptt.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.