BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  EKONOMİ

Hesap işletim ücreti artık yok!

Kuveyt Türk, birçok konuda olduğu gibi, hesap işletim ücreti konusunda da müşterisinin cebini düşünen bir uygulama başlattı

Abone ol

Hesap işletim ücreti; bankaların, bireysel ve ticari müşterilerinden tahsil ettikleri fakat birçok müşterinin ödemek istemediği bir komisyondur. Her bankanın, hesap işletim ücreti konusunda değişik uygulamaları vardır. Müşterilerin cebine yük olan ve hesap açmak konusunda onları tereddüte düşüren bu tahsilatlar her ay, her 6 ayda bir ya da yıllık olarak müşterilerden tahsil edililir.

Kuveyt Türk, birçok konuda olduğu gibi, hesap işletim ücreti konusunda da müşterisinin cebini düşünen bir uygulama başlattı: Herhangi bir koşul olmaksızın, hiçbir müşterisinden hesap işletim ücreti almıyor! Yani; kredi kartı, finansman, çek, emekli maaşı, kira ve fatura ödemeleri için açılan cari hesaplardan ve aynı zamanda altın hesaplarından, “hesap işletim ücreti” adı altında komisyon tahsilatı yapmıyor.

Kuveyt Türk, bankacılık alanında bir ilk olan bu uygulamasıyla; emekli maaşı, personel maaşı, kira, fatura, vergi ödemeleri gibi düzenli ödemeleri için bankayla çalışmak zorunda olup, hesap işletim ücreti ödemek istemeyen müşteriler için en kazançlı adres olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Ayrıntılı bilgi için 444 0 123 veya www.kuveytturk.com.tr