BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Herkes bu açıklamayı konuşuyor!

Samsun'da meydana gelen selin açtığı yaralar büyürken, Canik Belediye Başkanı'nın selden önce yaptığı açıklama tepki topluyor

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Samsun'da TOKİ konutlarının bodrum katlarını basan selde 3'ü çocuk 5 kişi yaşamını yitirdi. Kentte toplam ölü sayısı 8 olarak bildirildi.  Irmaklar taştı, köprüler hasar gördü, yüzlerce binanın alt katlarını sel suları bastı, elektrikler kesildi.

Dün ise durum bugünün tam tersiydi. Ta ki Canik Belediye Başkanı açıklama yapıncaya kadar. Çünkü açıklamadan sonra bugünkü felaket yaşandı.

Belediye Başkanı'nın övünerek anlattığı, Mert Irmağı kenarına kurulan TOKİ konutları bugün 5 kişiye mezar oldu.

SEL FELAKETİ YAŞANMADAN ÖNCE
dün.jpg

SEL FELAKETİ YAŞANDIKTAN SONRA
bugün.jpg

İşte Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in yaptığı o açıklama:

Toplu konut yatırımları ile modern yapılaşmada öncü, sosyal donatıları zengin, sağlık ve eğitim yatırımları ile zirvede olan Canik'in her geçen gün gelişerek geleceğe emin adımlarla yürüdüğünü belirten Başkan Genç, "Yaptığımız çalışmalarla halkımızın bizlere olan güvenini boşa çıkarmadığımızı düşünüyorum. İlçemizin geleceğini sağlam temeller üzerine kuruyoruz. İdealimizdeki Canik, her yönüyle gelişimini tamamlamış metropol bir ilçe. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz" şeklinde konuşmuştu.

ekran-resmi-2012-07-04,-11.11.50-am.png

"ALT YAPI, ÜST YAPI VE TOPLU KONUTTA HIZLA BÜYÜYORUZ"

Canik halkının daha mutlu olduğunu da vurgulayan Başkan Genç, konuşmasnı böyle noktalamıştı:

"Biz, Canik'te her alanda çok yönlü hizmet programları uygulayarak alt yapıdan üst yapıya, eğitimden kültüre, sağlıktan spora, toplu konuta kadar ilçemizi Karadeniz’in ve Türkiye’nin hızla büyüyen, aynı hızla değişen ve gelişen belediyesi haline getirdik. Bu çalışmalarımız ve başarılarımız ile Samsun’da örnek ve öncü belediye olduk. Kısaca ilçemizde Karadeniz ve Türkiye ölçekli projelere hayat verdik"