BIST 9.530
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.476,84
HABER /  GÜNCEL

Hazinedar'ı deştikçe emlak çıkıyor! 13 daire 1 dükkan...

İstanbul Eyüp’te lüks bir villası olduğu ortaya çıkan Murat Hazinedar’ın, Ankara’da taşınmaz zengini olduğu anlaşıldı. Ankara Çankaya’da da 13 daire ile bir dükkân o taşınmazlar arasında yer alıyor

Abone ol

İÇİŞLERİ Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan CHP'li Şişli Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ı deştikçe emlak zenginliği göz kamaştırıcı hale geliyor. İstanbul Eyüp’te lüks bir villası olduğu ortaya çıkan Murat Hazinedar’ın, Ankara’da taşınmaz zengini olduğu anlaşıldı. Ankara Çankaya’da da 13 daire ile bir dükkân o taşınmazlar arasında yer alıyor.

İddiaya göre; görevdeyken yolsuzluk suçlamalarıyla karşı karşıya kalan Hazinedar yüksek miktarda servete sahip. Ankara Çankaya'da bir binada 13 daire ve bir dükkan sahibi olan Hazinedar, gayrimenkullerini kira olarak değerlendiriyordu.

FİYATLAR 500 BİN LİRADAN BAŞYLIYOR: Çankaya 25338 ada 3 parsel üzerindeki dairelerin fiyatları 500 bin liradan başlıyor. Eyüp Göktürk'te de müstakil villa sahibi olan Hazinedar'ın tripleks villasının yer aldığı sitede fiyatlar 1 milyon 50 bin dolar ile 1,5 milyon dolar arasında değişiyor.

Ayrıca Beşiktaş Mecidiye Mahallesi'nde özel eğitim kurumuna kiralık olarak verilen müstakil bahçeli bir binası da bulunan Hazinedar'ın, emanet isimler üzerinde de gayrimenkullerinin olduğu iddia ediliyor.

BOĞAZ MANZARALI MALİKANE YAPTIRIYOR

Murat Hazinedar'ın, cebinden para çıkmadan elde ettiği İstanbul Boğazı manzaralı arsada malikane yaptırdığı ortaya çıkmıştı. Hazinedar, FETÖ’cü inşaat şirketine çıkar sağlama karşılığı aldığı Ortaköy’deki arsaya, Boğaz manzaralı malikane yaptırıyor. Hazinedar'ın malikanesi, Ortaköy Itri Sokak üzerinde bulunuyor. Malikanenin olduğu yerde 1953'te kurulan Ortaköy Konut Yapı Kooperatifi var. İddiaya göre; Hazinedar, kooperatifteki 2 katlı bir binayı Süzer Holding'ten aldı.