BIST 10.219
DOLAR 32,26
EURO 34,75
ALTIN 2.445,03
HABER /  GÜNCEL

Havutçu stada neden gelmedi?

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tahliye edilen Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu stada neden gelmedi?

Abone ol

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında 152 günlük tutukluluk süresinin ardından önceki gün tahliye edilen Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu'nun, bugün oynanan Beşiktaş - Stoke City maçını, takımın ve antrenör Carlos Carvalhal'ın konsantrasyonunun bozulmaması için statta izlemeyeceği öğrenildi.

Beşiktaş-Stoke City karşılaşmasını İnönü Stadı'nda tribünlerden izlemesi beklenen Tayfur Havutçu, bugün akşam saatlerinde bu kararından vazgeçerek maçı Başkan Yıldırım Demirören'in evinde birlikte izlemeye karar verdi.

Havutçu'nun, kendisinin stada gitmesi halinde takımın ve antrenör Carvalhal'ın konsantrasyonlarının ve motivasyonlarının dağılma ihtimallerinin bulunduğunu ve bu nedenle maçı statta izlememe kararı aldığı öğrenildi. Taraftarların, stada gelmesi durumunda kendisine yönelik tezahüratlarının yoğun olabileceğini dikkate alan Havutçu, karşılaşmayı Başkan Demirören'in evinde izledi.