BIST 10.224
DOLAR 32,31
EURO 34,82
ALTIN 2.386,45
HABER /  POLİTİKA

Havada uçan parti lideri!

Meclis’in yorgunluğunu tatilde hızlı aktivitelerle çıkardı. Yaşına bakmadı, gençlere taş çıkarttı. Bakın bu parti lideri kim?

Abone ol

ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER-ÖZEL

ANKARA- TBMM’nin ve siyasetin yoğun geçen günlerinin ardından tatile çıkan liderler, bol bol dinlendi. Baykal yüzdü, Erdoğan tatil köyü ve teknede ailesi ile vakit geçirdi. Ama bir lider var ki, tatilde de aktifti.

Yüzdü, uçtu, parasailing yaptı, jet-ski’ye bindi, ATM ile özel parkur turu yaptı. 1 hafta Alanya’da tatil yaptı ama bir günü bile sırt üstü yatarak geçirmedi. Her günü aktivite ile dolu geçti.

YAZICIOĞLU TATİLİN KEYFİNİ UÇARAK ÇIKARDI

Bu lider 54 yaşında ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’ydu. Yazıcıoğlu, İNTERNETHABER’e; “çok yorulmuştuk geçen dönem. Ama 1 haftalığına tatil yapma imkanı buldum. Arkadaşlarımla tatil yaparken, bu tür etkinliklere katıldım. Bu resmimi nasıl ele geçirdiniz bilmiyorum. Ben aktivite yaparak dinlenmeyi, tatil yapmayı seviyorum. Kısa bir tatil oldu ama benim için dolu dolu geçti” dedi.

Yazcıoğlu, Alanya tatilini aktif bir şekilde tamamladı ve hemen yine aktif çalışmaya döndü. Siz bu haberi okurken, Yazıcıoğlu, parti çalışmaları için Sivas doğru yola çıktı bile…

İŞTE UÇAN LİDER YAZICIOĞLU