BIST 10.245
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.394,61
HABER /  POLİTİKA

AK Partinin oy oranı!

Ak Parti kendi oy oranlarının ne olduğunu görmek için anket yaptırdı. Bakın o anketten Ak Parti'nin oy oranı ne çıktı?

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, 'Yaptırdığımız son kamuoyu araştırmalarında şu andaki yüzde 47 oyun çok üstündeyiz' dedi.

Çetinkaya, seçimler için tüm teşkilatlarının aralıksız çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, ''Bir seçimden çıktık, öbür seçime. Biz bir seçimden çıkınca yarın seçim olacakmış gibi her şeye hazır durumdayız. Şimdiden amansız bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Devamlı olarak dolaşıyoruz teşkilatlarımızla birlikte'' diye konuştu.

ERKEN SEÇİM VAR MI?

Çetinkaya, bir gazetecinin yerel seçimlerin ocak ayında olacağına dair konuşmalar olduğunu söylemesi üzerine, şöyle dedi:

''Hayır, kesinlikle seçimlerde öne alma diye bir konu bahis konusu değil. Biz milletimize bir söz verdik. Devamlı olarak seçimi gündemden çıkarıyoruz. Milletimiz bilecek seçim 4 senede bir. Şu anda Anayasa değişikliği dolayısıyla yerel ve genel seçimlerin 4 yılda bir yapmayı kararlaştırdık. 29 Mart 2009 günü yerel seçimler yapılacaktır.

AK PARTİ'NİN OY ORANI

Geçtiğimiz dönemde yerel seçimlerde, genel seçimde aldığımız 34.5 oyu, yüzde 42'ye çıkardık. 22 Temmuzda bu oyu yüzde 47'ye çıkardık.

Onun için sorumluluğumuz daha da artmıştır. Bundan sonra daha da artacaktır.

Yaptırdığımız son kamuoyu araştırmalarında şu andaki yüzde 47 oyun çok üstündeyiz. Bizim dışımızda yapılanlarda da öyle.

Dolayısıyla biz şu anda rakipsiz, başa güreşiyoruz. Yani başpehlivanız. Onun için hepsini aşağıdan yukarıya, yukarıdan aşağıya toplasan bir AK Parti etmiyor. Neden? Çünkü milletimiz yıllardan beri hizmete hasret kalmıştı. Hizmet nasıl olur? İstikrar ile olur. Koalisyon dönemlerinde böylesi şantiyeye dönmüş müydü Türkiye Allah aşkına?''