BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Hava sıcaklığı 4 derece artacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre hava sıcaklığı artıyor...

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Orta ve Doğu Karadeniz, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Hatay, K.maraş, Sivas, Kayseri, Niğde, Karaman, Ardahan, Kars, Iğdır, Malatya ve Mardin çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Kışın ortasında yaz!

Hava sıcaklığı Batı bölgelerinde 2 ila 4 derece artacak. Rüzgar, kuzey ve kuzeydoğu, Marmara ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da güney ve doğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

Yağışlar; kıyı kesimlerimiz, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile K.maraş, Malatya ve Mardin çevrelerinde yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; sabah saatlerinde Hatay çevrelerinde, akşam saatlerine kadar Şanlıurfa, Adıyaman, Gaziatep ve Kilis çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI

Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerimizde buzlanma ve don olayı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

SİS UYARISI

Gece ve sabah saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu'nun batısı ile Göller Yöresinde yer yer sis beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

Yapılan son değerlendirmelere göre bugün bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Gece ve sabah saatlerinde yer yer sis, bölgenin güneydoğusunda hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.

EGE: Az bulutlu, iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde sis ile birlikte hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı, doğusu yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Hatay çevreleri kuvvetli olmak üzere, sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, akşam saatlerine kadar K.maraş çevreleri yağmur, yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Gece ve sabah saatlerinde Isparta ve Burdur'da yer yer sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı, doğusu çok bulutlu, sabah saatlerinde Sivas, Kayseri, Niğde ve Karaman, Öğle saatlerinde Kayseri ve Niğde çevreleri hafif kar yağışlı geçecek. Gece ve sabah saatlerinde batısında yer yer sis, bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçecek. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Çok bulutlu, bölgenin doğusu ile Samsun, Ordu ve Tokat çevreleri aralıklı yağışlı geçecek. Yağışlar, kıyılarda yağmur iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Malatya çevreleri akşam saatlerine kadar aralıklı yağmurlu, Ardahan, Kars ve Iğdır çevreleri akşam saatlerinden itibaren kar yağışlı geçecek. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı görülecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerine kadar batısı ile Mardin ve Batman çevreleri aralıklı yağmurlu geçecek. Yağışların, akşam saatlerine kadar Adıyaman, Gaziantep, Kilis ve Şanlıurfa çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.