BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu raporu şoke etti kar alarmı!

Son hava durumu raporuna göre kar yağışı bugün de etkili olacak. İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli, Yalova hava durumu ne diyor? Yağış yurdu ne zaman terk ediyor? 24 Nisan yurtta beklenen hava durumu tahminleri

Abone ol

İSTANBUL başta olmak üzere tüm yurtta bekelenen hava durumu raporu açıklandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava durumu raporu yine şoke etti. Baharı beklerken soğuk hava ve kar yağışı yine kapıya dayandı.

İstanbul'da, Ankara'da, Bolu'da, Bilecik'te,Düzce'de son hava durumu raporları ne diyor?  Özlenen sıcak hava ve bahar ne zaman gelecek?

Bugün Bolu, Karabük, Kastamonu, Sivas, Gümüşhane, Bilecik, Bayburt'ta kar bekleniyor.

Yalova, Kocaeli, Düzce, Sakarya, Zoguldak, Bartın, Sinop,Çorum, Çankırı, Amasya, Yozgat, Tokat, Sivas,Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Kars, Ağrı, Iğdır'da yağış bekleniyor.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada şöyle denildi:

Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Çanakkale, Bursa, Yalova, Çankırı, Yozgat, Sivas ve Van çevreleri ile Balıkesir ve Ankara'nın kuzey kesimlerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

SICAKLIK MEVSİM NORMALLERİ ALTINDA

Sıcaklık ise iç ve batı kesimlerde artacağı, doğu kesimlerde azalacağı ve mevsim normalleri altında seyredeceği tahmin ediliyor.

ÇARŞAMBA GÜNÜ BAHAR YENİDEN GELİYOR

Hava sıcaklıkları çarşamba gününden itibaren mevsim normallerine dönüyor ve tüm yurtta güneşli bir hava hakim olacak.

İSTANBUL HAVA DURUMU

İstanbul'da bugün sabah saatlerinde özellikle Anadolu yakasında yağışlı bir hava hakim olurken, yarından itibaren bulutlu güneşli bir hava hakim olacak.

ANKARA'DA SICAKLIK EKSİ DERECELERE DÜŞTÜ