BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.445,81
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu kar artarak bastıracak!

İSTANBUL ve Ankara için beyaz alarm son hava durumu korkuttu. Kar yağışı gece etkisini gösterdi ve 1 Ocak cuma gününe kadar şiddetini arttırarak devam edecek.

Abone ol

İSTANBUL , Ankara, Bursa, Konya, Eskişehir, Trabzon, Balıkesir, Kocaeli, Samsun, Sakarya olmak üzere birçok ilde hava durumu son raporları meteoroloji açıkladı, durum fena! Kar yağışı gece etkisini arttırdı. Onlarca araba yolda kaldı, seferler iptal edildi kısacası İstanbul'da olağanüstü hal ilan edildi.

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÖZEL ÇEKİLİŞİ

Kar yağışı  1 Ocak cuma gününe kadar şiddetini arttırarak devam edecek.

31 ARALIK OKULLARIN TATİL OLDUĞU İLLER

31 Aralık yani bugün okullar tatil mi, kar tatili alan iller hangisi sorusunun cevabı ise belli oldu.İllerin tatil kararlarını perşpeşe valilikler açıkladı. Buna görre 31 aralık perşembe tatil olan iller şöyle; Samsun, Çorum, Sivas, Tokat, Kastamonu, hakkari, Tokat, Karabük, Bolu, Trabzon, Karaman, Düzce, Erzurum, Nevşehir, Yozgat, Rize, Giresun, ordu, Sakarya, İstanbul, Konya, Zonguldak, Balıkesir, Bursa ve Muş oldu.

KAR YAĞIŞI YURDUN DÖRT YANINI SARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün günlerdir ‘batı bölgelerde kutup, doğu bölgelerde Sibirya soğuğu’ tanımlamasıyla uyarısını yaptığı etkili kar yağışı, soğuk ve fırtına, yurdun büyük bölümünü etkisi altına aldı.



Sibirya yüksek basıncı etkisindeki Doğu Anadolu Bölgesi’nde, önceki gece en düşük hava sıcaklığı eksi 10 dereceyle Ağrı'da kaydedildi. Hava sıcaklıkları, sıfırın altında olmak üzere Erzincan ve Kars'ta 9, Ardahan'da 8, Erzurum'da 6, Tunceli'de 3, Iğdır'da 2 derece oldu.

İSTANBUL HAVA DURUMU KAR BUGÜN BASTIRACAK

İSTANBUL hava durumu için meteorolojinin günler öncesinden verdiği uyarı tutty. Kar yağışı etkisini arttırdı bugün gün boyunca kar yağışı devam edecek. Sıcaklık değerleri giderek düşüyor.

İstanbul hava durumu 5 günlük rapor

İSTANBUL hava durumu meteorolojinin son tahminlerine göre kar yağışı 1 Ocak Cuma gününe kadar etkili olacaklç Sonra kar etkisini azaltacak.

ANKARA HAVA DURUMU KARA TESLİM

ANKARA hava durumu kar bastırdı meteoroloji uyardı. Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Karadeniz Bölümünün aralıklı, iç kesimlerin öğle saatlerinden sonra aralıklı hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Ankara 5 günlük hava durumu raporu


ANKARA hava durumu sonb meteoroloji tahminlerine göre hava sıcaklıklarının hissedilir derecede (4-12 derece) azalması bekleniyor.

BURSA HAVA DURUMU KAR FENA BASTIRDI

BURSA hava durumu meteoroloji son tahminleri kötü. Gece etkisini arttıran kar yağışı gün boyu devam edecek. Cuma gününe kadar bölgede etkili olacak.

Bursa için 5 günlük hava raporu

BURSA hava durumu son tahminler korkutucu meteoroloji uyardı! Sıcaklık değerleri daha da düşecek kar yağışı 1 ocak cuma gününe kadar etkili olacak.

EGE’DE KORKUTAN FIRTINA

Kuzey Ege ve Çanakkale Boğazı’nda ise fırtına, deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor.Hızı 60 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle Gökçeada-Kabatepe 13.00 ve Kabatepe-Gökçeada 15.00 seferleri iptal edildi. Gelibolu-Lapseki ve Kepez-Eceabat arasındaki araba vapuru seferleri de yapılamıyor.Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Kartepe’de kar yağışı etkili oluyor. Kar kalınlığı 30 santimetreyi buldu. Uludağ’da kar yağışı, yılbaşı öncesi kar endişesi yaşayan otel işletmecilerinin yüzünü güldürdü.

Zirvede kar yağışı dün geceden itibaren aralıksız devam ediyor. Hava sıcaklığının eksi 10’ye kadar düştüğü Uludağ’da kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı.

THY'DE 200'DEN FAZLA SEFER İPTAL

Türk Hava Yolları (THY), bugün ve yarın İstanbul Atatürk ile Sabiha Gökçen havalimanlarından planlanan bazı seferlerini iptal etti.

THY'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, iki havalimanından, bugün ve yarın, iç ve dış hatta planlanan 200'ü aşkın sefer, "meteorolojik beklenti sebebiyle olası kapasite azaltılması doğrultusunda" yapılamayacak.

Yolcular, seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu "www.turkishairlines.com" internet adresinden veya "444 0 849" numaralı çağrı merkezinden öğrenebilecek.