BIST 9.678
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.504,85
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu fena geliyor son uyarı!

Hava durumu yeni raporları için meteoroloji son uyarıyı verdi. Özellikle İstanbul'da bu akşamdan itibaren şiddetli lodos görülecek. Fırtına Ege ve Marmara'da hayatı olumsuz etkileyecek. Peki Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir hava durumu nasıl?

Abone ol

Hava durumu son raporları için meteoroloji yeni uyarı geçti. Bu akşamdan itibaren özellikle İstanbul'da şiddetli lodos etkili olacak hayatı olumsuz etkileyecek.

Meteorolojiden gelen yeni bilgilere göre lodos Marmara ve Ege'de etkilisi gösterecek.

Meteoroloji, hafta sonu için Doğu Anadolu, Batı Karadeniz, Ege ve Marmara'ya fırtına uyarısı yaptı. Türk Hava Yolları (THY) da beklenen lodos nedeniyle yarın yapacağı 28 seferini iptal etti.

İptal edilen seferler ise şöyle...

Uzun süredir pastırma yazının etkisinde olan İstanbul'da haftasonuyla birlikte sıcaklıklar düşecek. Peki İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Bursa ve Çanakkale'de hava durumu nasıl olacak?

İSTANBUL HAVA DURUMU NASIL?

İstanbul hava durumu için meteoroloji yeni tahminleri açıkladı. Uzun süredir sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği İstanbul'da bu akşamdan itibaren şiddetli fırtına bekleniyor.

Yapılan açıklamada, "Cuma günü akşam saatlerinden sonra Marmara’nın batısından başlayarak etkisini arttıracak olan rüzgarın; Cumartesi ve Pazar günleri Karadeniz, Ege ve İç Anadolu’da güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat), Marmara ve Kuzey Ege’de fırtına (70-90 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Kuvvetli lodosla birlikte başta soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler ve ulaşım sorunları olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.