BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA

Hatim indiren polis müdürünün sözleri Erdoğan'ı kızdırdı

Paralel yapıya yönelik operasyonda gözaltına alınan bir polisin açıklamaları Başbakan Erdoğan'ın gündemindeydi.

Abone ol

Başbakan Erdoğan, bir polisin "Hatim indiriyordum tamamlayamadım" sözlerine "Ben sana söyleyeyim, içeride zaman bol. Al Kur'an-ı Kerim'i yanına, orada 5 cüzü de tamamla. Milleti ne zannediyorsun?" diye cevap verdi.

Erdoğan, Ankara-İstanbul hattında hizmet vermeye başlayan Yüksek Hızlı Tren'in Pendik'teki açılış töreninde konuştu.

SON 5 CÜZÜM KALMIŞTI

Bir polisin "anneciğime hatim indiriyordum, son 5 cüzüm kalmıştı, onu da siz tamamlayın" şeklindeki sözleri konuşulmuştu.

Erdoğan, konuşmasında, emniyetteki "paralel yapı" operasyonu nedeniyle ifade vermeye giderken basın mensuplarına açıklama yapan Emniyet Amiri İsmail Arslan'ın sözlerine de tepki gösterdi. Erdoğan, şöyle konuştu:

SENARYOCU BUNLAR SENARİST

"Eğer bu kardeşinizi Çankaya'ya gönderirseniz, biliniz ki paralel yapıyla mücadelemiz durmayacaktır. Çünkü bunlar ulusal güvenliğimizi tehdit ettiler. Şimdi yandaş medyalarında, böyle acındırma, dramatik pozlar veriyorlar. Oralarda bu tür şeyler yapıyorlar. Ondan sonra anneciğine haber gönderiyor. Bir tanesi diyor ki, '5 cüzüm kalmıştı hatm-i şerifimde, beni sevenlere havale ediyorum, onları da siz tamamlayın' diyor. Ben sana söyleyeyim, içeride zaman bol. Al Kur'an-ı Kerim'i yanına, orada 5 cüzü de tamamla. Milleti ne zannediyorsun? Ne zannediyorsun milleti? Senaryocu bunlar, senarist. Bu işleri iyi biliyorlar.

RABBİME VERİLECEK HESAPTAN KORKARIZ

Allah ömür verdiği, bu can bu tende durduğu müddetçe ülkeme, milletime hizmet yolunda çalışmaktan bizi kimse alıkoyamayacak. Konuşuyorlar, 'Başbakan hesap verecek' diyorlar. Biz, size verilecek hesaptan değil, Rabbime verilecek hesaptan korkarız. Biz, hesaba çekilmeden kendini hesaba çekenlerdeniz. Biz böyle terbiye aldık. Böyle yetiştik. Bu yolda böyle yürüyoruz."