BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Hatalı sollama Çorum'da can aldı

Çorum'un Osmancık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Abone ol

İstanbul'dan Ordu'ya gitmekte olan Mehmet Ali Günakın(36) yönetimindeki 34 TL 0089 plakalı otomobil karşı yönden gelen ve hatalı sollama yaptığı iddia edilen araca çarpmamak için güvenlik şeridine geçmeye çalıştığı sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.

Takla atmaya başlayan otomobil yol kenarında bulunan çeltik tarlasına uçtu. Kazada hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Mehmet Ali Günakın, annesi Hatice Günakın(66), eşi Ayten Günakın(28), çocukları Ömer Faruk Günakın(8), Tarık Yiğit Günakın(3) ve yeğeni Ömer Cüneyt Günakın(18) yaralandılar.

Yaralılara ilk müdahaleyi çevrede bulunan vatandaşlar yaptı. Yaralı çocuklar kum ocağında çalışan işçilerin otomobilleriyle diğer yaralılar ise ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan Hatice Günakın yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken diğer yaralılar ilk müdahalelerinin ardından Çorum Devlet Hastanesi'ne sevk edildiler.

Sürücü Mehmet Ali Günakın'ın İstanbul'da muhasebecilik yaptığı ve diğer aile fertleriyle birlikte bir yakınlarının düğün hazırlığı için Ordu'ya gittikleri öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.