BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Hastanede korkunç seks skandalı

Kadirli Devlet Hastanesi'nde tedavi gören bir yakınına refaket eden 17 yaşındaki kızın 7 hastane çalışanıyla birlikte oduğu iddia edildi

Abone ol

Refakatçi kız hastanede 7 kişiyle cinsel ilişkiye girip hamile kaldı. Doktordan güvenlik görevlisine, ambulans şoföründen temizlikçiye kadar herkes skandalın parçası oldu. Olay hamile kalan H.S.'nin, kürtaj olmak için aynı hastaneye başvurunca ortaya çıktı.

Olay iddiaya göre yaklaşık 3 ay önce meydana geldi. Kadirli Devlet Hastanesi'nde tedavi gören bir yakınına refaket eden H.S., hastanede görevli doktor B.Ö., güvenlik elemanı M.D. ve Ş.Y., temizlik görevlisi A.İ., Ö.Ö. ve K.A. ile ambulans şoförü M.D.'yle cinsel ilgişkiye girdi.

Olayı kimseye anlatamayan H.S. hamile olduğunu öğrenince bu sabah saatlerinde kürtaj olmak için aynı hastaneye geldi.

Kürtaj başvurusunu inceleyen görevli doktorlar, evli olmayan ve ailesinden habersiz hastaneye gelen H.S.'nin yaşının küçük olması nedeniyle polise haber verdi.

BEBEĞİN BABASI DNA TESTİYLE BELİRLENECEK

Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, genç kızın sorgusunun ardından 7 kişiyi gözaltına aldı. Koruma altına alınan H.S.'nin yapılan sağlık kontrolünde 2 aylık hamile olduğu saptanırken, bebeğin babasının kim olduğunun belirlenmesi için şüphelilere DNA testi yapılacağı belirtildi. Emniyette sorguları süren şüphelilerin adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.


PATRONUNU EVE ÇAĞIRDI, ÇIRILÇIPLAK
EDİP...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]
PATRONUNU SOYUP TEHDİT ETTİ

KONYA'da 36 yaşındaki 2 çocuk annesi M.E., emlakçılık yapan eski patronu 67 yaşındaki S.M.C.'yi paraya ihtiyacı olduğunu söyleyip evine çağırdıktan sonra eşi 48 yaşındaki T.E. ile birlekte silah zorulya soyup, cep telefonuyla çıplak fotoğraflarını çekti.

Çıplak fotoğrafları nedenilye S.M.C.'ye şantaj yapan çift, 40 bin lira senet imzalatıp, 20 bin lirasını aldıktan sonra, otomobil aldırmak için gittikleri oto pazarında polis tarafından yakalandı.

Selçuklu İlçesi Mimar Sinan Mahallesi Nihal Sokakta oturan M.E., iddiaya göre eski patronu S.M.C.'ye telefonla arayıp, "Acil paraya ihtiyacım var. Bize gelirmisin."dedi. S.M.C. de, M.E.'nin evine gitti. Bu sırada eve gelen M.E.'nin eşi nakliyeci T.E., karısı ve S.M.C.'ye baş başa sohbet ederken gördü. İddiaya göre T.E., S.M.C.'yi tabanca zoruyla tehdit edip soyunmasını istedi. Kıyafetlerini çıkartan S.M.C.'nin el ve ayaklarını bağlayan çift, daha sonra cep telefonuyla çıplak fotoğrafını çekti. Ardından S.M.C.'ye şantaj yapıp 40 bin lira senet imzalattıp, 20 bin lirasını aldı.

ARABASINI İSTEDİLER

Fotoğrafları ailesini göstermekle şantaj yapan çift, S.M.C.'den otomobilini, kendi üzerlerine devretmesini istedi. Bu isteklerini kabul eden S.M.C., kendisine şantaj yapan çiftle notere gitti. Fakat otomobilin borcu olduğu için devredilemedi. Bunu üzerine çift, S.M.C.'den yeni bir otomobil almasını istedi. Çiftin istediğini kabul eden S.M.C., polisi arayıp yardım istedi. Bunun üzerine harakete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli çifti takibe aldı. S.M.C. ile dün öğle saatlerinde oto pazarında buluşmaya gelen M.E. ve eşi T.E., polis tarafından gözaltanı alındı.

T.E., polisdeki sorgusunda susma hakkını kullanırken, M.E., suçunu itiraf etti. Çiftin evlerinde yapılan aramada ise kuru sıkıdan bozma tabanca ile S.M.C.'yi imzalatıkları senet ile cep telefonunda kayıtlı çıplak fotoğraflar ele geçirildi.

M.E. ve T.E., yapılan sorgulamanın ardından bugün adliyeye sevk edildi.

BORÇ VERMEYEN ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA

[PAGE]

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Keçiören'de pompalı tüfekle vurularak öldürülen kişinin katil zanlısı olarak göz altına alınan ve suçunu itiraf eden arkadaşı tutuklanarak cezaevine konuldu.

Keçiören Yunus Emre Caddesi'nde akvaryumcu Hüseyin Atmaca'nın (35) pompalı tüfekle öldürülmesiyle ilgili soruşturma başlatan Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Atmaca'nın arkadaşı Kazım T'yi göz altına aldı.

Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanan zanlı, suçu kabul ederek, Atmaca'nın da aralarında bulunduğu arkadaşlarıyla gece kulübünde eğlendiğini, parası bitince Hüseyin Atmaca'dan borç istediğini söyledi. Atmaca'nın para vermeyi reddetmesi üzerine tartıştıklarını ve cinayeti bu yüzden işlediğini söyleyen Kazım T, iki arkadaşını daha öldürüp polise teslim olmaya düşündüğünü anlattı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Ankara Adliyesine sevk edilen Kazım T. tutuklanarak cezaevine konuldu.

SAKARYA'DA KORKUNÇ KAZA!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

KARNINDAKİ BEBEĞİYLE ÖLDÜ

Serdivan ilçesinde kamyonetin çarptığı hamile kadın kaldırıldığı hastanede öldü, 3 yaşındaki kızı yaralandı. Kazımpaşa Hamitabat Mahallesi Kurtuluş Caddesi'nde Rıdvan T'nin kullandığı 54 TU 573 plakalı kamyonet, Ebru (26) ve kızı Sehra Yılmaz (3) ile park halindeki panelvana çarptı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından anne Yılmaz ve küçük kızı özel hastaneye kaldırıldı. Anne Yılmaz, buradaki müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen küçük çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

2,5 aylık hamile olduğu öğrenilen anne Yılmaz'ın küçük kızıyla yakınlarının düğününe gitmek için evden ayrıldığı belirtildi.

Polis, kazanın ardından kaçan kamyonet sürücüsü Rıdvan T'nin yakalanması için çalışma başlattı.

PARKTA POMPALI TÜFEK DEHŞETİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]ÇAY BAHÇESİNE GİTTİ VE...

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde iki aile arasındaki eski husumet sebebiyle bir kişinin pompalı tüfekle ateş açması sonucu, biri çocuk 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ceylanpınar ilçesinde K. ve Y. aileleri arasındaki eski husumet kan dökülmesine sebep oldu. İddiaya göre, Ö.Y. (30) isimli genç, Yeni mahallede bulunan aile çay bahçesine giderek K. ailesinin oturduğu masaya elindeki pompalı tüfekli ateş açtı.

Olayda masa ve yakınlarında oturanlardan A.D. (3), M.K. (25), İ.K. (35), M.Y. (17) ve A.D. (32) tüfekten çıkan saçmalarla yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Ceylanpınar Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. İlk müdahalesi yapılan yaralılardan durumları ağır olan A.D. ve M.Y. Şanlıurfa Balıklı Göl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Olayı gerçekleştirdiği ileri sürülen Ö.Y. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.