BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Hasan yeniden doğmuş gibi

Hasan Şaş: “Milli takımdan ayrı kaldığım dönemde bu formanın değerini anladım. Ay-Yıldızsız olmuyor. Fatih Terim’e beni tekrar kadroya aldığı için teşekkür ediyor

Abone ol

“Bulgaristan-Türkiye karşılaşmasıyla 9 aylık milli forma hasretim sona erdi. Bu dönem benim için kabus gibiydi. Kendimi hiç iyi hissetmediğimi söyleyebilirim.” Bu sözler, bu sezon Galatasaray’da harikalar yaratan ve Fatih Terim’in dönüşüyle Milli Takım’a tekrar seçilen Hasan Şaş’a ait. A Milli Takım kadrosunda kendi ismini görünce çok mutlu olduğunu ve adeta yeniden doğduğunu ifade eden yıldız oyuncu, Danimarka ve Ukrayna karşılaşmalarının sıradan birer 90 dakika olmadığını dile getirdi. Söz Hasan Şaş’ın:

“Önümüzde 3 önemli karşılaşma var. Bizim için kader maçları. Sırtımızda çok büyük bir yük olduğu gerçek. Motivasyon olarak da çok zor bir döneme giriyoruz. Ancak böyle bir dönemden 2006 vizesiyle çıkarsak, büyük bir haz yaşayacağımız da kesin. Türkiye’nin büyük maçların takımı olduğunu, 2002 Dünya Kupası’nda kanıtlamıştık. Böyle karşılaşmaları çok oynadık. Bu yüzden 3 maçın da altından kalkacağımıza inanıyorum.”

“Danimarka maçı çok değişik bir mücadele olacak. Strese alışkın bir ekibiz, tecrübeliyiz ancak bu 90 dakikadan mağlup ayrılırsak Almanya’ya gidemeyeceğiz. Sıradan bir maç olmayacak. Bunu biliyoruz. Ama 9 aylık aradan sonra gördüm ki, Fatih Terim’in gelişiyle ekip olarak yeni bir hava yakalamışız. Umarım bu olumlu ortam, sahaya da yansır. Ben milli takıma çağırıldım ve oynamayı bekliyorum, oynayacak gibi hazırlanıyorum. Umarım sahaya çıkacak kadroda yer bulurum.”