BIST 10.644
DOLAR 32,22
EURO 35,04
ALTIN 2.504,82
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Harika çocukların harika filmi geldi!

BKM Mutfak ekibi Türk sinemasında daha önce denenmemiş bir anlatım kullanarak 9 ayrı öyküyü tek filme sığdırdı!

Abone ol

BKM Mutfak ekibi Türk sinemasında daha önce denenmemiş bir anlatım dilini kullanarak  9 ayrı öyküyü tek filme sığdırdı! Ekibin kendine özgü konseptinin “sinemanın imkanları” ile buluştuğu ilk film Kanyon Mars Sinemalarındaki gala ile seyirciyle buluştu.

Ozan Açıktan'ın yönettiği Teknosa sponsorluğu'nda seyircinin karşısına çıkan filmin galasına ünlü yağdı! filmin tüm oyuncularının adının yazılı olduğu ayna bir tünelden geçilerek girilen galada, tüm salonlar doldu, pekçok salonda koltuklar bitince merdivenler bile doldu! 

 BKM Mutfak Oyuncuları filmlerinde tiyatro sahnesinde yaptıklarını sinemanın imkanları ile buluşturup bambaşka bir dünya yarattılar! Oyuncuların hepsi hem yepyeni ve çok konuşulacak tiplemelerle hem de çok sevilen, tanınan karakterleriyle  kameranın karşısındaydılar!

Ersin Korkut, yine herkesin diline düşecek farklı karakterle filmde yer alırken, Hıyarlı Baba ve Havuçlu Anne tatil maceralarında hem korkutuyor ! hem güldürüyor! Filmde, Murat Eken ve Şahin Irmak, pilotluk maceralarında tüm anneleri yadediyor!

Zeynep Koçak “elalem ne der?” diye mahalleyi turlarken, BKM Mutfak oyuncuları konu komşu rollerinde herkese çok tanıdık geliyor!

Metin, Hamdi ve Nazmi sivrisineklerin dramıyla  ağlatmıyor, güldürüyor!Bisiklet ile ilgili tarihi gerçekler de bu filmle ortaya çıkıyor!

Eser’in her daim şıklığını elden bırakmadığı ve smokinle arz-ı endam ettiği filmin 7 günde tamamlanan 300 Günübirlikçi bölümünde ise Buşra ve Murat zor anlar yaşasa da, BKM Mutfak Oyuncuları ve diğer 1000 oyuncunun ne kadar eğlendiğine tanıklık ediliyor.

BKM Mutfak Oyuncuları 3 canlı yayına katılıp, 3 program için de bant çekimlerini yaptıkları gala gecelerinde filmlerini de ilk kez ustaları Yılmaz Erdoğan, aileleri  sanat dünyasının önemli isimleri ile birlikte izlediler. Seyircinin kahkahalarla izlediği ve finalinde ayakta alkışladığı film 26 Mark Cuma günü tüm Türkiye ve Avrupa'da vizyonda olacak!