BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  DÜNYA

Harem Otogarı’nda uyuşturucu operasyonu

İstanbul Harem Otogarı’nda uygulama yapan güvenlik güçleri, piyasa değeri yaklaşık 80 bin lira olan 2 kilo 172 gram toz esrar ele geçirdi. O...

Abone ol

İstanbul Harem Otogarı’nda uygulama yapan güvenlik güçleri, piyasa değeri yaklaşık 80 bin lira olan 2 kilo 172 gram toz esrar ele geçirdi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Harem Otogarı’nda uygulama yapan Güven Timleri Şube Müdürlüğü C Bölgesi Üsküdar ekipleri, Diyarbakır’dan gelen bir otobüsten inen bir şahsı şüphe üzerine durdurdu. Şahsın GBT kaydına bakan ekipler, isminin Sait F. (24) olduğu öğrenilen şahsın “Kaçakçılık” suçundan kaydı olduğunu, “Yankesicilik” suçundan da 3 aranması ve 2 kesinleşmiş cezasının olduğunu tespit etti. Şahsın yanında bulunan çantasında arama yapan ekipler, çuval içine konulmuş 2 kilo 172 gram toz esrar ele geçirdi. Sait F. gözaltına alınırken, piyasa değeri yaklaşık 80 bin lira olan uyuşturucuya da el konuldu. Doğancılar Polis Merkezi’ne götürülen Sait F. yapılan işlemlerin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(İHA)