BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Hapisten çıktı, ardından Sercan'ı sattı

Şike soruşturmasında gözaltına alınıp hüküm giyen menajer Metin Korkmaz, Sercan'ın transferinde aktif rol oynadı.

Abone ol

Şike soruşturmasında gözaltına alınıp hüküm giyen menajer Metin Korkmaz, Bursaspor’dan aldığı yetkiyle genç golcünün Lokomotif Moskova’ya transferinde başrolü oynadı. Rus kulübü, Bursaspor’a 5.5 milyon Euro bonservis ücreti, 4 yıllığına anlaştığı Sercan Yıldırım’a da yıllık 1.5 milyon Euro ödeyecek. İmza bugün atılacak.

Bursaspor’un geçen yıl kazandığı şampiyonlukta büyük payı olan Sercan Yıldırım, Rusya’nın Lokomotif Moskova takımına transfer oldu. Bu transferi ilginç kılan özellik ise, genç futbolcunun Rusya’ya transferinde aktif rol oynayan menajer Metin Korkmaz’ın kısa süre önce şike soruşturmasında hüküm giyip hapis yatmış bir kişi olması.

Geçtiğimiz cuma günü Bursaspor, İzmir’de Bucaspor’la lig maçında karşılaşırken Moskova’ya uçan ve ne amaçla gittiğini soranlara, “Tatile gidiyorum” karşılığını veren Sercan’ın Lokomotif Moskova ile transfer pazarlığı yaptığı, Rus kulübünün tesislerini gezdiği ve anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Lokomotif Moskova ile yıllığı 1.5 milyon Euro’dan olmak üzere 4 seneliğine anlaşmaya varan genç futbolcunun, bugün resmi imzayı attıktan sonra Rus kulübünün Antalya’daki kampına katılacağı belirtildi. Bursaspor’un da bu transfer karşılığında 5.5 milyon Euro bonservis ücreti alacağı ifade edildi.

TOPUZ'UN DA MENAJERİYDİ

Futbol Federasyonu tarfından yürütülen şike soruşturması kapsamında 26 Mart 2010’da gözaltına alınarak bir süre hapis yatan Metin Korkmaz, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ve yönetimden yetki alarak transfer görüşmelerinde bulundu. Korkmaz, Kayserispor’dan F.Bahçe’ye transfer olan Mehmet Topuz’un da menajeriydi.

"ERTUĞRUL HOCAMA KIRGINIM"

Bursaspor’da Sercan Yıldırım’ın ardından takımın bir diğer yıldızı Volkan Şen’in de ayrılmak istediği iddia edildi. Volkan takım arkadaşlarına “G.Saray’la anlaştım. Gelecek yıl Türk Telekom Arena’da oynamak istiyorum. Adnan Polat beni alacağına dair söz verdi. Ayrıca Ertuğrul Hocama çok kırgınım. Onu çok seviyorum ama beni bir hiç uğruna kadro dışı bıraktı. Bu olay beni çok yıprattı” dedi.