BIST 10.199
DOLAR 32,36
EURO 34,66
ALTIN 2.394,78
HABER /  GÜNCEL

Hande Ataizi taciz anını anlattı

Sahnede tacize daha fazla sessiz kalamayan ünlü oyuncu Hande Ataizi, sonunda sessizliğini bozdu ve...

Abone ol

Hande Ataizi sonunda çileden çıktı ve tiyatro sahnesinde yaşadığı tacizi anlattı. Ünlü oyuncu "O sahnede bir anda üstüme atladı, ağlayacak gibi oldum" dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...

Gazeteciler.com'un haberine göre, 'Sahnede taciz' iddiaları ile gündeme gelen Hande Ataizi, Turkmax ekranlarında Gencay Gürün'ün konuk olduğu 'Her Şey Tadında' programına telefonla bağlanarak tartışmaya açıklık getirdi.

Hande Ataizi, yaşanan olayların Gencay Gürün'le ilgili olmadığını söyleyerek başladığı konuşmasına, Cihan Ünal ile aralarında yaşanan tatsızlıkların bir kısmının sahneyle ilgili, bir kısmının ise özel meseleler olduğunu söyleyerek devam etti.

İşte Hande Ataizi'nin sözleri:

IMF BAŞKANI'NI GİBİ

Cihan Ünal'ın oyunculuğuyla ilgili problemi yok. Ama biliyorsunuz IMF Başkanı da Sarkozy yerine Cumhurbaşkanı olacakken bir otel görevlisi tarafından şikayet edildi ve hapse atıldı. Bu tür şeylerin kültür seviyesi, iyi oyuncu olması olmaması ile çok fazla alakası olmuyor maalesef.

Hande Ataizi "ar edip" sustuğu taciz olayını Hürriyet'ten Ayşe Arman'a da anlattı.

SEVGİLİN Mİ KISKANIYOR?

Meşhur sahneyle ilgili başından beri Cihan Ünal ile sorun yaşadıklarını belirten Hande Ataizi, bir kaç kez ünlü oyuncuyu uyarmış. Aldığı yanıt ise "Ne o! Sevgilin mi kıskanıyor?" şeklinde olmuş. Sonrasında da Hande Ataizi'ne hakaretler etmeye, uluorta laflar söylemeye başlamış.

TACİZ ANINI ANLATTI

"Son oyunda, o malum bölümde, neye uğradığımı şaşırdım! İnat yapar gibi, "Öyle olmaz, böyle olur!" dercesine, resmen saldınya uğradım. Sesimi çıkaramadım, sahne de bir es oldu, ağlayacak gibi oldum. Bir sürü şey geçti aklımdan ama oyunu bitirmek zorundaydım, hiçbir şey yapamadım. Sahne bittiğinde ellerim titriyordu. Yanına gittim, "Ne oluyor?" diye sordum. Kendisi gayet iyi biliyordu bu sorunun ne anlama geldiğini. "Bana baksana sen" diye omuzumu tutunca, bana dokunmadan konuşmasını söyledim.

"Biz o sahneyi öyle mi oynuyorduk?" deyince, sana bile söylemeye utandığım, ağza alınmayacak hakaretler sıralamaya başladı. Küfür etti resmen. Selama çıktık o esnada, titriyordum ama gülümsemek zorundaydım. O gün orada Cihan Ünal'la bir daha aynı sahneyi paylaşmayacağımı herkese söyledim.

TACİZİ SÖYLESEM İŞ VERMEZLERDİ

"Çünkü hiçbir kadın çıkıp, "Ben tacize uğradım" demek istemiyor. Ben yaşadığım bu tatsız olayı, camia adına da açık etmek istemedim. Erkek toplumuyuz biz. Olan. hep kadına oluyor. Kadın tecavüze uğruyor, ailesi bile kabul etmiyor. Böyle bir ülkeyiz. İtiraf etmek ağır geliyor ama ben de tedirgin oldum. Konuşursam, olan biteni anlatırsam bir daha iş vermezler mi bana diye düşündüm.

BÖYLE BİR ADAM

Ben insanım ya. Bir kadınım. Böyle bir adam kategorisi var, her şeyi yapabileceklerini düşünüyorlar. Bir yerden sonra, canına tak ediyor. Tahammüllün kalmıyor. Budur. Ertesi gün de baktım, sanki ben suçluymuşum gibi açıklamaları yayınlanıyor gazetelerde. El insaf! Sanki ortada hiçbir şey yokmuş da, ben keyfi şekilde, tiyatro disiplinini bozarak oyuna gitmiyormuşum havası yaratılıyor. Daha da etkili olsun diye kanser hastaları kullanıyor.