BIST 10.677
DOLAR 32,24
EURO 35,02
ALTIN 2.445,36
HABER /  GÜNCEL

Hamileye 20 bıçak darbesi

Adana’da yol kesen gaspçı, parmağındaki yüzükleri vermeyen 6 aylık hamile Zeliha Erdoğmuş’a (20) bıçakla saldırarak karnından yaraladı.

Abone ol

Adana’da yol kesen gaspçı, parmağındaki yüzükleri vermeyen 6 aylık hamile Zeliha Erdoğmuş’a (20) bıçakla saldırarak karnından yaraladı. Hastaneye kaldırılan Erdoğmuş'un yarasının yüzeysel olduğu, bebeğinin bir zarar görmediği belirtildi. Gasp zanlısı olarak yakalanan 18 yaşındaki Halil Kurt, yüzleştirme için götürüldüğü hastanede linç girişimine uğradı ve polis tarafından kaçırılarak kurtarıldı.

Hamile olduğu için muayeneye giden Erdoğmuş dün saat 15.00 sıralarında 2 yaşındaki oğlu Rahim ile birlikte evine dönerken Asri Mezarlık önünde yolu kesildi. Genç kadın, parmağındaki yüzükleri isteyen saldırgana tepki gösterdi. Öfkelenen saldırgan bıçağını çekerek rasgele salladı ve hamile kadını karnından yaralayıp kaçtı. Olay yerine çağırılan ambulansla Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Erdoğmuş'un yarasının yüzeysel olduğu, karnındaki bebeğin zarar görmediği belirtildi.

Yaralı kadının ve çevredekilerin verdiği eşkal üzerine olay yerine 300 metre uzaklıkta yakalanan Halil Kurt, yüzleştirme için hastanenin acil servisine getirildi. Yüzleştirmede Erdoğmuş, Kurt’u teşhis etti. Acil servis içindeki polis noktasında ilk ifadesi alınan Kurt, sorgu için karakola götürülmek üzere dışarı çıkarıldı.

Ancak hamile kadının yakınları, acil servisin önünde gasp zanlısını linç etmek istedi. Tekme tokat dövülerek yerlerde yuvarlanan zanlının linç edilmesini polisler güçlükle engelledi. Ekip otosuna bindirilen zanlı olay yerinden kaçırılarak kurtarıldı.