BIST 10.952
DOLAR 32,22
EURO 35,02
ALTIN 2.503,74
HABER /  GÜNCEL

Hamile kadını bıçakladı

Eskişehir'de alkollü olarak girdiği evde karşılaştığı hamile kadınının koluna bıçağı saplayıp kaçan zanlı yakalandı.

Abone ol

ESKİŞEHİR'de alkollü olarak girdiği evde karşılaştığı 8 aylık hamile, 24 yaşındaki Özden Çınar adlı kadınının koluna bıçağı saplayıp kaçan 49 yaşındaki Ahmet Özkan yakalandı.

Olay, Kırmızıtoprak Mahallesi Tarlabaşı Sokak'ta dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Alkollü olduğu belirtilen Ahmet Özkan bir apartmandaki kapısı açık olan eve girdi. Evde yalnız kalan 47 yaşındaki Emine Çınar, gürültü üzerine evden çıkan alt katta oturan 25 yaşındaki oğlu Ramazan Çınar ve 24 yaşındaki gelini Özden Çınar'a “Kömür almak için bodruma inmiştim. Evin kapısını açık unutmuş olabilirim. Evde tıkırtılar geliyor. İçeride birileri var'' dedi.

Kayınvalde Emine Çınar, oğlu Ramazan Çınar ve gelini Özden Çınar üst kata çıkarak odaları kontrol etmeye başladı. 8 aylık hamile olan Özden Çınar evin salonunda Ahmet Özkan'la karşılaşınca bağırarak dışarı çıktı. Ahmet Özkan'da arkasından koşup sokakta yakaladığı Özden Çınar'ın sağa koluna elindeki bıçağı saplayarak kaçtı. Özkan, polisler tarafından 2 sokak ileride yakalandı.

Evli ve 1 çocuk annesi ve 8 aylık hamile olduğu belirtilen Özden Çınar bir süre koluna saplı bıçakla yerde oturarak ambulansın gelmesini bekledi. Çağrıldıktan kısa süre sonra gelen 112 sağlık ekibi Özden Çınar'ı koluna saplı bıçakla birlikte ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Çınar'ın kolundaki bıçağın yapılan cerrahi müdahaleyle çıkarıldığı belirtildi. Hastanede tedavi altına alınan Çınar’ın sağlık durumunun iyiye gittiği kaydedildi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri Ahmet Özkan'ın gözaltına alındığını, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.