BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Hamile eşini döven koca tutuklandı

Beyoğlu'nda, eşi Neşe K.'yi döverek 6 haftalık bebeğinin karnında ölmesine neden olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan Murat K. , sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

Abone ol

Zanlı, polisteki ifadesinde, olay günü, tartışmanın, pişirdiği balığı eşinin beğenmemesi yüzünden çıktığını söylerken, bebeğin dayak sonucu düşmediğini, eşinin kürtaj yaptırdığını iddia etti.

KOCA: SÜREKLİ KAVGA EDİYORDUK

Cinayet Büro Amirliği’ne bağlı ekiplerin dün akşam gözaltına aldığı Murat K. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulandı. Zanlının, poliste verdiği ifadede, eşiyle birbirlerini severek 23 Ağustos tarihinde evlendiklerini anlattığı, "İlk başlarda her şey iyiydi. Ancak daha sonra beni beğenmemeye başladı. Her şeyde anlaşmazlıklar yaşıyorduk. Onu dışarı çıkarmadığımdan, gezmeye götürmediğimden şikayet ediyordu. Sonunda evi terk ederek anne babasının yanına gitti. Bir süre sonra aile büyükleri araya girerek bizleri barıştırdı" dediği öğrenildi.

"ONA PİŞİRDİĞİM BALIĞI BEĞENMEYİNCE KAVGA ÇIKTI"

Tekrar bir araya geldiklerinde, eşinin kendisine hamile olduğunu söylediğini anlatan koca Murat K.’nin, "Baba olacağım için çok sevindim. İlk bir hafta aramızda hiç kavga çıkmadı. Olay günü sabah balık tutmaya gitmiştim. Tuttuğum balıkları eve getirip pişirdim. Ancak eşim balığı beğenmedi. Bu yüzden aramızda yine tartışma yaşandı. Evde kendi kendine söyleniyordu. Bu sırada aramızda biraz itişip kakışma oldu. Sanırım bu sırada yere düştü. Bir süre sonra fenalaşınca ambulansla hastaneye kaldırdık. Onun ailesi gelince ben hastaneden ayrıldım" dediği belirtildi.

"BEBEK DAYAKTAN ÖLMEDİ, KENDİSİ ALDIRDI" İDDİASI

Şüpheli Murat K.’nin, ifadesinde, çocuğun dayak yüzünden düşmediğini iddia ederek, "Eşim bu olaydan sonra senin çocuğunu doğurmayacağım demişti. Hastaneye gidip bebeğini kendi aldırdı" dediği öğrenildi.

Poliste işlemleri tamamlanan Murat K. Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Zanlı, savcılıktaki ifadesinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.