BIST 10.280
DOLAR 32,27
EURO 34,82
ALTIN 2.411,08
HABER /  GÜNCEL

Hakim kocasına yumruk attı

Hakim olan koca ile eşi kavga etti. Ev hanımı eşinden yumruk yedi. Olay adliyeye intikal edince işin şekli değişti.

Abone ol Karısına 'Neden akbilimi kullandın' diye kızınca yumruğu yedi. Adalet savaşı verdiği görev yerine giden hakim, karısının 'öldürücü darbeye teşebbüs' suçundan cezalandırılmasını istedi.

Şiddet bu kez bir hakimi evinde yakaladı. Takvim gazetesinin haberine göre, İstanbul Bakırköy Adliyesi 13. Ağır Ceza Mahkemesi üye hakimi olan Mustafa Baysan, 6 yıllık eşi İlknur Baysan (48) ile çeşitli nedenlerle sürekli tartışıyordu. Yine bir gün eşinin kendisine ait akbili kullandığını öğrendikten sonra deliye dönen Hakim Baysan, bir anda kendisini hararetli bir tartışmanın ortasında buldu.

'EV HANIMI OLDUĞUM İÇİN EZDİ'

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine İlknur Baysal, eşinin göğsüne 3 yumruk attı. Baysan olaydan sonra Adli Tıp'a giderek "Öldürücü darbeye maruz kalmıştır" raporu aldıktan sonra savcılığa şikayet dilekçesi verdi. Bunun üzerine İlknur Baysan hakında 6 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Evliliği boyunca sürekli aşağılandığını belirten İlknur Baysan, "Ev hanımı olduğum için hep dayandım ama artık yeter" dedi.

Takvim