BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Hakem sahada futbolcu bırakmadı

Amatör Küme maçında son dakika golü sonrası futbolcular tekme-tokat birbirine girdi. Hakem kırmızı kartına sarıldı.

Abone ol

Giresun Süper Amatör Küme'de Keşap Belediyespor ile Bulancak İhsaniye Gençlikspor arasında yapılan maç, çıkan olayın ardından tatil edilirken karşılaşmanın hakemi 11 oyuncuya kırmızı kart gösterdi.

Keşap İlçe Stadı'nda son iki sırada yer alan ve kümeden düşmeme mücadelesi veren Keşap Belediyespor ile Bulancak İhsaniye Gençlikspor takımları karşı karşıya geldi.

Osman'ın 61. dakikada attığı gol ile karşılaşmayı 1-0 önde götüren Keşap Belediyespor, rakibinin 90+3. dakikada attığı gole engel olamadı. Beraberlik golünden sonra çıkan tartışmalarda maçın hakemi Ulaş Birleş, Keşap Belediyespor'dan Abdullah'a kırmızı kart gösterdi. Golün ardından tekrar başlayan müsabakanın 90+4. dakikasında Bulancak İhsaniye Gençlikspor'dan Tugay takımının galibiyet golünü atmasından sonra yaşanan sevinçle birlikte olaylar tekrar başladı.

İhsaniye Gençliksporlu oyuncuların sevinç gösterilerine tepki gösteren Keşap Belediyesporlular, rakip oyunculara saldırdı. Çıkan kavgada oyuncuları ayırmak için polis ve yöneticiler büyük çaba sarf ederken, olaylar 15 dakika sonra yatıştırılabildi.

Olayların ardından hakem Ulaş Birleş, Keşap Belediyespor'dan Ali, Uğur, Osman, Özcan, Bahadır, Gökhan, Aşkın ve Alaaddin'e İhsaniye Gençlikspor'dan da Şafak ve Samet'e kırmızı kart gösterdi.

Keşap Belediyespor'un 3'ü yedek olmak üzere 9 oyuncusunun kırmızı kart görmesi üzerine karşılaşmanın hakemi Ulaş Birleş, yeterli oyuncu sayısının altına düşülmesi üzerine karşılaşmayı tatil etti.