BIST 10.269
DOLAR 32,35
EURO 34,79
ALTIN 2.393,73
HABER /  GÜNCEL

Hafta sonu yanacağız!

Meteoroloji hafta sonu beklenen hava sıcaklık tahminlerini yaptı

Abone ol

Bugün doğu bölgelerde görülecek yağışların ardından sıcaklık artıyor. Özellikle hafta sonu güneş yüzünü gösteriyor. İşte yurtta hava durumu...

Mevsim normallerinin 2 ila 4 derece altında seyreden hava sıcaklığının, bugün itibari ile batı bölgelerde, hafta sonunda ülke genelinde hissedilir derecede (6 ila 10 derece) artacağı; kuzey, iç ve doğu bölgelerde mevsim normallerinin 4 ila 8 derece, diğer yerlerde 2 ila 4 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Doğu Akdeniz'in parçalı ve çok bulutlu, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevrelerinin akşam saatlerine kadar sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, batısı ile zamanla bölge genelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Doğusu parçalı ve çok bulutlu Sivas, Yozgat ve Kayseri çevreleri akşam saatlerine kadar kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, batısı ile zamanla bölge genelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu, Sinop çevrelerinin bu akşam saatlerine kadar sağanak yağışlı, zamanla bölnelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.

ekran-resmi-2013-04-05,-09.01.49.png

ekran-resmi-2013-04-05,-09.01.53.png

ekran-resmi-2013-04-05,-09.02.15.png