BIST 10.209
DOLAR 32,40
EURO 34,82
ALTIN 2.402,30
HABER /  GÜNCEL

Hafta sonu hava nasıl olacak?

Meteroloji hafta sonu beklenen hava sıcaklık tahminlerini yaptı. İşte yurtta hava durumu...

Abone ol

Hafta içi etkisini sürdüren yağışlar hafta sonuda bazı bölgelerde etkisini sürdürmeye devam edecek. İstanbul'da ise bulutlu bir hava hakim. İşte yurtta beklenen sıcaklıklar...

Yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde yağmur ve sağanak, güney bölgelerde yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; Bugün  ilk saatlerde Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Hatay'ın kıyı ilçelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Bugün (Cumartesi) ilk saatlerdeAdana, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Hatay'ın kıyı ilçelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kısa süreli fırtına vb.) karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekmektedir.

MARMARA:Parçalı, kuzey ve doğusunun çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

EGE:Güney ve iç kesimleri parçalı ve çok bulutlu, diğer kesimlerinin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kıyı Ege'de kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 Km/Saat) olarak esmesi bekleniyor.

AKDENİZ:Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bugün (Cumartesi) ilk saatlerde Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Hatay'ın kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU:Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Cumartesi)bölgenin güney ve doğu kesimlerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ:Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ:Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz bölümünün aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU:Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak, güneybatısının yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, bu sabah ilk saatlerde kuzeydoğusunun yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU:Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam ve gece saatlerinde Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa ve Adıyaman çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 

ekran-resmi-2013-04-20,-09.51.19.png

ekran-resmi-2013-04-20,-09.51.25.png

ekran-resmi-2013-04-20,-09.51.30.png