BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Hac'dan dönüp içkiye hücum ettiler!

Hacıların dönüşü devam ediyor. Normal hacılar yanlarında hurma, zemzem, tespih getirirken, sosyetik hacılar free shop'a akın edip bol bol viski alması dikkat çekiciydi.

Abone ol

Suudi Arabistan'dan dönen sosyetik hacıların Atatürk Havalimanı Free Shop'larından çok sayıda alkollü içecek alması dikkat çekti.

Kutsal görevlerini tamamlayan hacıların dönüşleri devam ediyor. Sosyetik isimler de dün Suudi Arabistan'dan İstanbul'a döndü.

Kafilede bulunan jet-set'in ünlü isimlerinden Nadire İçkale, kutsal topraklarda geçirdiği günlerin, ömrünün en güzel anları olduğunu ifade etti. İçkale, yakınlarına hediye olarak sadece zemzem ve hurma getirdiğini söyledi. Bu arada sosyetik hacılar şıklıkları ile de dikkat çekti.

KOŞA KOŞA İÇKİ REYONUNA!

İçkale bunları söylerken, objektiflere takılan bir görüntü çok düşündürücüydü. İçkale'nin grubunda yer almayan ancak aynı uçakla dönen hacılardan bazılarının Atatürk Havalimanı Free Shop'larından bol bol alkollü içki aldıkları gözlendi. Çoğunluğunu iş kadınlarının oluşturduğu kafiledeki bayanların Türkiye'ye ayak basar basmaz içki reyonlarına koşması manidardı.

Kaynak: