BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Haberal: Plan yapmak lazım

Ergenekon davasında tahliye olan Mehmet Haberal, Ramazan bayramını memleketi Zonguldak'ta geçirdi

Abone ol

Ergenekon davasında 12 yıl 6 ay hapis cezası alan ve tahliye edilen CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal, Zonguldak Valiliği'nin bayramlaşma programına katıldı.

Valiliğin Camlı Köşk'teki bayramlaşma programına CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve partililerle birlikte giden Haberal, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız'ın yanı sıra AK Parti Zonguldak milletvekilleri Köksal Toptan ve Özcan Ulupınar'la bayramlaştı.

SAİME TOPTAN'A SARILDI

Toptan'a sarılan Haberal, Saime Toptan ile sohbeti sırasında "Annem sizi çok severdi. Yakın bir yerdeyse annenizi ziyaret edip annem gibi elini öpmek isterim" dedi.

Saime Toptan da annesinin bundan mutluluk duyacağını kaydetti.

Bir süre protokol için ayrılan masada da oturan Haberal, bayramlaşma programının ardından Köksal Toptan'la gazetecilere açıklama yaptı.

KÖKSAL TOPTAN İLE LİSEDEN ARKADAŞLAR

Haberal, Toptan ve eşinin arkadaşları olduğunu belirterek, "Görüyorsunuz 3 arkadaş böyle yanyana, 3 Çelikel Liseli... Rahmetli Mehmet Çelikel'i rahmetle şükranla anıyorum. 1938'de ilk defa bir kişi, bu ülkede lise kuruyor. Bizler o lisenin öğrencileriyiz, okulumuzla gurur duyuyoruz" dedi.

HABERAL: PLAN YAPMAK LAZIM

Mehmet Çelikel Lisesi'nden TBMM'nin başkanı ve milletvekilleri çıktığını anlatan Haberal,  bir gazetecinin "Mecliste beraber çalışacaksınız" demesi üzerine "İnşallah, Allah nasip ederse beraber çalışacağız" ifadesini kullandı.

Haberal, "ilk yapmayı düşündüğüz hizmet nedir" sorusunu, "Hizmete talibiz. Onu oturup düşüneceğiz, ayak üstü böyle bu işlere karar verilmez, plan yapmak lazım. Plansız olmaz" diye cevapladı.

Köksal Toptan da hep birlikte hizmetleri yapacaklarını vurguluyarak, vatandaşların bayramını kutladı.

haberal.20130808124338.jpg