BIST 10.003
DOLAR 32,39
EURO 34,79
ALTIN 2.438,97
HABER /  DÜNYA

Hababam Sınıfı oyuncuları tenis oynadı

Malatya’da bulunan Hababam Sınıfı oyuncuları, sokak tenisi oynadı. Ünlü oyuncu Tuncay Akça, tenis oynarken bir de talihsiz bir kaza geçirdi....

Abone ol

Malatya’da bulunan Hababam Sınıfı oyuncuları, sokak tenisi oynadı. Ünlü oyuncu Tuncay Akça, tenis oynarken bir de talihsiz bir kaza geçirdi.
Malatya 4. Uluslararası Film Festivali’ne katılmak üzere Malatya’ya gelen Hababam Sınıfı oyuncuları, İnönü Kapalı Çarşı’da sokak tenisi programına katıldı. Yoğun ilgi gören oyunculardan Tuncay Akça, filenin üzerine düşerek kaza atlattı. Kazadan sonra sahayı terk eden Tuncay Akça, “Olayı her halde çok ciddiye aldım. Ciddiye aldığım için bir uçuş, düşüş yaptık. Bu da herhalde bize Cüneyt abiden kaldı. Sert yer olduğu için ani hareketle kendimi yerde buldum” dedi.
Hababam Sınıfı oyuncularından, Tenis Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Dilaver Gür ise, “Oyuncuların bir parçası olarak ben ve Hababam Sınıfı oyuncularının 8’i burada. Sokak tenisine renk kattıkları için Hababam Sınıfı oyuncularına teşekkür ederim” diye konuştu.
Oyunculardan Tayfun Akalan da, “Bu yıl Malatya 4. Uluslararası Film Festivali’nin Kemal Sunal anısına düzenlenmesi ayrı bir renk ve anlam kattı. Bizler de Malatya’da etkinliklere katılıyoruz” şeklinde konuştu.
(İHA)